reklama
agusia9915
Matka wariatka
Moj synek KONRADEK bardzo prosi zeby jego siostra (on woli chopaka-a my jeszcze nie wiemy co bedzie) nazywała sie MAJA .Ja juz pisałam dlaczego nie chce tak (ANIOŁEK 20 .01.2006)
Jego kolezanka w przedszkolu ma tak na imie i mu sie podoba i juz
bo innaczej nie bedzie jej kochał i co ja mam zrobić?
Jego kolezanka w przedszkolu ma tak na imie i mu sie podoba i juz
bo innaczej nie bedzie jej kochał i co ja mam zrobić?
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
U nas chyba jednak będzie Milenka.. na 99%, moja druga połówka zadecydowała
Ale wciąż jeszcze rozglądam się za innymi imonami i trafiłam na fajne zestawienie z ostatnich 2 lat dla imion nadawanych dzieciom w Warszawie
NAJPOPULARNIEJSZE I POPULARNE IMIONA
Może dla którejś z mamuś to zestawienie będzie inspiracją
Niektóre są naprawdę kosmiczne... Jeżyna, Elvis, Żyraf i Thorgal wymiatają
Wyobrażacie sobie jak się kiedyś taka para spotka... np. Jeżyna i Żyraf? Hiehiehie....
Ale wciąż jeszcze rozglądam się za innymi imonami i trafiłam na fajne zestawienie z ostatnich 2 lat dla imion nadawanych dzieciom w Warszawie
NAJPOPULARNIEJSZE I POPULARNE IMIONA
Może dla którejś z mamuś to zestawienie będzie inspiracją
Niektóre są naprawdę kosmiczne... Jeżyna, Elvis, Żyraf i Thorgal wymiatają
Wyobrażacie sobie jak się kiedyś taka para spotka... np. Jeżyna i Żyraf? Hiehiehie....
Hej dziewczynki, ja jestem tu nowa, ale też będę rodzić w lutym, więc jeśli pozwolicie przytulę się do Was. Ja jestem w 27 tc- termin porodu to 10 luty, będziemy mieć na 90 % córeczkę i damy jej na imię Magdalena (była brana pod uwagę:Amelia, Oliwia, Aleksandra), co do chłopca to bardzo podoba nam się imię - Aleksander-Oluś
Witaj Ewuś, imienniczko :-)
u nas wojna
monsz chce Agnieszkę, ewentualnie Julię
ja Zuzannę, Emilię lub Zofię... Julia zawsze mi się poodbało ale strasznie ich ostatnio dużo u nas a nie chcę żeby w klasie było jeszcze 5 innych Julek
aj bez sensu, jakby był chłopak to nie byłoby problemu, imię wybrane
u nas wojna
monsz chce Agnieszkę, ewentualnie Julię
ja Zuzannę, Emilię lub Zofię... Julia zawsze mi się poodbało ale strasznie ich ostatnio dużo u nas a nie chcę żeby w klasie było jeszcze 5 innych Julek
aj bez sensu, jakby był chłopak to nie byłoby problemu, imię wybrane
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A u nas odwrotnie:-) .Mielismy imie dla dziewcyznki Oliwia i nie dlatego,ze teraz ich na peczki... To imie podoba mi sie juz prawie 7 lat .
Bedzie jednak kawaler i niestety jakos zadne imie mi sie wybitnie nie podoba.Na razie Konrad.A jak miał miec na imie Twoj kawaler?;-)
Bedzie jednak kawaler i niestety jakos zadne imie mi sie wybitnie nie podoba.Na razie Konrad.A jak miał miec na imie Twoj kawaler?;-)
Wiśnia, Tycia, u nas podobnie, my tez mielismy upatrzonego od dawna Franka i co? mamy dziewczynke. i miala byc martynka. ale wczoraj sie dowiedzialam, że :"nie mow do niej martyna bo mi sie to imie nie podoba i napewno tak jej nie nazwiemy. a pozatym to uklad byl taki ze jak bedzie dziewczynka to ja decyduje i jak cos wybiore to cie poinformuje"
wiec duzo mam w tej kwestii do powiedzenia.
Joasiek, ten Lotar to musze ci powiedziec nawet mi sie podoba :-)
Joasiek, ten Lotar to musze ci powiedziec nawet mi sie podoba :-)
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
nie mow do niej martyna bo mi sie to imie nie podoba i napewno tak jej nie nazwiemy. a pozatym to uklad byl taki ze jak bedzie dziewczynka to ja decyduje i jak cos wybiore to cie poinformuje"
Yyyyy lil kate... bez sensu jest takie podejście
A co jeśli mąż wybierze imię które KOMPLETNIE nie będzie Ci się podobało?Albo będzie Ci się jakoś źle kojarzyło
Imię powinno się podobać obojgu rodzicom, nie tylko jednemu, dlatego myślę że wybór powinien być wspólny... oby Twój wybrał takie, które i Tobie się spodoba, a jak nie to walcz o swoje! ;-)