reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie?

Tycia synio miał być Karolem, o ile bardzo mi się podoba to imię to już Karolina dla dziewczynki nie przejdzie :confused:

no cóż Lil kate pozostaje Ci mieć nadzieję że Twój mężczyzna ma dobry gust... co zważywszy na to, że wybrał Ciebie sposród tylu innych kobiet jest oczywiste ;-) :-D :-p choć szczerze mówiącja bym miała pietra w takiej sytuacji :nerd:

reklama
Dziękuję za miłe powitanie:-)
Lil Kate myślę, że Joasiek ma rację i czasami trzeba zawalczyć o swoje, albo poszukajcie imienia które będzie podobało się wam obojgu;-).
Ja będę u dr na wizycie w czwartek to napiszę co słychac u mojej córeczki, póki co warjuje i kopie mnie jakby miała zostać akrobatką:-D
Pozdrawiam Was bardzo gorąco.

no dziewczyny, wczorajsza moja "zakopianska depresja" wyolbrzymila sprawe do rozmiaru tragedii :-D

jak zaszlam w ciaze to powiedzialam lubemu, ze to na pewno synek. i NA PEWNO bedzie nazywal sie Fanek bo ja tak zawsze chialam itp. itp.

a on sie zapytal co bedzie jak bedzie dziewczynka, wiec ja na to ze na pewno nie bedzie wiec mozemy sie umowic ze jak bedzie to on wybiera imie :laugh2:

i teraz mam za swoje. a powaznie mowiac na pewno nie wybierze, bo jak mu sie Lilka ubzduralo to stanowczo zaoponowalam i sie nie uperal wiec moze nie bedzie zadnej Gryzeldy czy Hieronimy :confused:

w kazdym razie dzieki za wsparcie, a ty Ewa79 chwal sie szybko co bedziesz miala!! i napisz moze cos o sobie skad jestes itp. chyba ze pisalas a ja nie doczytalam :szok: to nie z wscibstwa, tylko ajnie zebysmy sie blzej poznaly :-)

Lil kate pisałam już na początku, że będę miała córeczkę:-) i chcemy jej dać na imię Magdalenka.
Jeśli chodzi o przedstawienie się to przepraszam za gafę:baffled:, bo niestety tego nie uczyniłam, ale szybciutko się poprawiam, a mianowicie mieszkam 30 km od Łodzi, mam 27 lat i jestem szczęśliwą mamą długo wyczekiwanej dzidzi którą noszę w brzuszku już 27 tydzień i 5 dzień. Termin porodu mam na 10 lutego.
Pozdrawiam bardzo gorąco;-):-)

Ewa79, to gdzie mieszkasz? bo ja tez okolice lodzi. od 1,5 roku mieszkam z moim ukochanym w zgierzu. i gdzie planujesz rodzic??

Lil kate ja mieszkam w Głownie i tutaj też zamierzam rodzić. A Ty gdzie ? i na kiedy masz termin porodu?:-)

ja od jakiegos czasu w zgierzu, a rodzic bede w czmp w lodzi (termin na 2.02)

to fajnie ze ktosmieszka calkiem niedaleko :-)

a u nas nowe opcje sie pojawily: Inka (moj faworyt!), Dominika, Karolina i Ida

zobaczymy co bedzie dalej:eek:

reklama
My już wiemy, że będzie dziewczynka (oczywiście jest jakiś procent niepewności) - wtedy damy jej na imię (właściwie już daliśmy bo tak się do niej zwracamy) - MILENKA !

Do góry