reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka

Ja czulam chlopaka a wyszla dziewczynka na ostatnim usg nawet mi wardi sromowe pokazywal mam nadzieje ze siusiak nie wyrosnie

reklama
claudia mam nadzieje ze i u mnie sie sprawdzi :-) marze o coreczce bo mam 5 letniego synka :-D chociaz co chwilke o tym mysle to staram sobie wbijac do glowy ze jak sie nie uda to trudno, ze z 2 chlopakami bedzie tez fajnie i ekonomicznie hehheh

a jakiej imie dla coreczki masz wybrane ?

Miala byc Amelka i poki moj byl przekonany ze bedzie chlopak to nie oponowal przed Amelka ale jak wyszlo ze dziewczynka to on Amelki nie chce . jedyne jakie nam obu sie podoba to Zuzia ale moj syn upiera sie przy Amelce wiec bedzie na pierwsze Zuzanna a na drudie Amelia :-)

mojemu mezowi zas podoba sie amelka ale zgodzil sie ze ja wybieram dziewczynke a on chlopca

wiec ja wybralam oliwie a on chlopca kamil albo mateusz :-)

reklama
Dddmala dzięki :) właśnie z imieniem mamy problem bo dla dziewczynek to całe mnóstwo imion nam się podoba a dla chłopca to ciężko coś wybrać. Zastanawiamy się nad Kacperkiem, Natanielem lub Kubusiem.

Do góry