Patch - nie pamiętam opisu Juliana, bo czytałam hurtowo kilkanaście, ale też nie był za ciekawy. Z tym, że jak przeczytaliśmy z mężem o naszych imionach to omal nie doszło do rozwodu;-) - on okazał się hulaką i nieodpowiedzialnym donżuanem, a ja niby zawsze muszę postawić na swoim i jestem straszną pedantką (he, he, he):-) :-) :-) . Cechy z horoskopu też pasują do nas jak pięść do nosa, więc nieźle się ubawiliśmy.
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
U mnie z kolei maz nie daje za wygrana i wczoraj mowil przy kumplu o malej Alia, ja na to: nie Alia tylko Leila (albo Leyla-wymowa taka sama)!Stwierdzil ze do porodu pewnie jeszcze kilka razy mi sie zmieni, ale ja sadze ze nie....
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Podobac, mi tez sie podoba...ale jak mozna czule zdrobnic to imie?Alusia? Aliusia? Bo z Leila mozna Lala, Lulu...Alia po arabsku znaczy wywyzszona a Leila urodzona w nocy. Moze wiec dam losowi zadecydowac o imieniu w zaleznosci kiedy Malutka przyjdzie na swiat...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
My powolutku dochodzimy do konsensusu w sprawie wyboru imienia Większość odrzuciliśmy i zostały nam już tylko dwa do wyboru:
Emilia i Milena... Emilka i Milenka
Podobne trochę do siebie.. oba wydają mi się całkiem ładne i mają mnóstwo fajowych zdrobnień.
Ale zwłaszcza ja mam twardy orzech do zgryzienia z tym imieniem, bo gdyby nie fakt, ze moja ukochana (dodam że mająca się jeszcze całkiem dobrze) babcia ma na imię Emilia i na jej cześć właśnie chciałabym żeby mała nosiła to imię, to wybralibyśmy Milenkę. Bo jednak chyba ładniejsze, mniej ostatnio w użyciu, i jakieś takie.. bardziej nowoczesne, więc się łamię co wybrać... imię na cześć babci, której mnóstwo zawdzięczam (m-dzy innymi mieszkanko) czy imię które nam obojgu najbardziej się podoba
Jak myślicie, które ładniejsze?
W każdym razie, obojętnie które wybierzemy to zdrobniale będzie Milka, bo do obu pasuje
Emilia i Milena... Emilka i Milenka
Podobne trochę do siebie.. oba wydają mi się całkiem ładne i mają mnóstwo fajowych zdrobnień.
Ale zwłaszcza ja mam twardy orzech do zgryzienia z tym imieniem, bo gdyby nie fakt, ze moja ukochana (dodam że mająca się jeszcze całkiem dobrze) babcia ma na imię Emilia i na jej cześć właśnie chciałabym żeby mała nosiła to imię, to wybralibyśmy Milenkę. Bo jednak chyba ładniejsze, mniej ostatnio w użyciu, i jakieś takie.. bardziej nowoczesne, więc się łamię co wybrać... imię na cześć babci, której mnóstwo zawdzięczam (m-dzy innymi mieszkanko) czy imię które nam obojgu najbardziej się podoba
Jak myślicie, które ładniejsze?
W każdym razie, obojętnie które wybierzemy to zdrobniale będzie Milka, bo do obu pasuje
reklama