reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki prezent dla 10 latka?

Gabi

maj'05 kwiecień '09
Miasto
Olsztyn
Witam.Nie ma wątku o 10 latkach,więc pyta tutaj;-)
Mąż na chrześniaka,w wieku 10 lat.Może któraś mama mi podsunie pomysł na mikołajkowy prezent? Dzięki z góry.Pozdrawiam.

reklama
jeżeli ma komputer lub play'kę to koniecznie gierka! jeżeli ma ich tysiące i tak będzie sie cieszył ;-) co do poprzedniczki to myślę ze z pociągu cieszy sie 7-8latek a starsze to owszem puszczą raz ale i tak wróca do gierek...

mam synka co ma prawie 7latek i pasierba 12lat ;-) wiec sprawdzone ;-)

Hej,dzięki.Z gierki to owszem by się ucieszył (najlepiej jakiegoś mordobicia).Rzecz w tym,że rodzice nie mogą go od kompa odciągnąć i absolutnie nie życzą sobie takiego prezentu (w czym się z nimi zgadzam).
Pociąg to rzeczywiście dla młodszego brzdąca.Czekam na propozycje.

Chłopcy w tym wieku bardzo lubią klocki Lego dające możliwość twórczego budowania, samoloty, samochody, gry wymagające zręczności, wyścigi, bitwy i tym podobne. Szczerze mówiąc, nie jestem zwolennikiem tych ostatnich :)

jeżeli lubi grać w piłkę i ma komputer to ostatnio wyszła nowa gra ( sama kupiłam synowi) Fifa 2010 teraz promocja w empiku za 69złotych. Nie jeden kolega mu pozazdrości:-)

reklama
Do góry