Muszę dokładnie prześledzić cały ten wątek i wszystkie Wasze porady, bo niestety po zrzuceniu 17 kg ma ciąży po powrocie do pracy siedzącej wróciło bardzo dużo nadprogramowych kilogramów Szukam teraz sposobu na konkretne zmotywowanie mojego mózgu
reklama
nixie
Fanka BB :)
troche stary temat..ale ja polecam zdrowo chudnąć, czyli cierpliwie, Działać kompleksowo, poprzez systematyczną aktywność fizyczną, zdrowe jedzonko i masaże. Poprawiać metabolizm herbatkami ziołowymi, zielonymi, czerwonymi (zawsze pól godzinki po posiłku) . Ja zaczynałam od kilku minut codziennej wieczornej gimnastyki, później zaczęłam troche skakać bez skakanki, kręcić hulahoopkiem obciążonym ryżem, następnie dołożyłam kilka ćwiczeń lekkich siłowych. Córeczka niema jeszcze półtora roku a ja chyba juz doszłam do perfekcji. Taki domowy "fitness sylwetkowy" stal sie moją pasją
ostatnio nawet bloga założyłam chociaż cos mi nie idzie to blogowanie ale jak kogoś to interesuje to zapraszam :
FITmama
Polecam tez piłkę do ćwiczeń np do brzuszków (bo sa bezpieczniejsze na kręgosłup), hantelki, drążek rozporowy do podciągania i prawdziwe pompki - pięknie krztaltuja ramiona, plecy.
pozdrawiam
ostatnio nawet bloga założyłam chociaż cos mi nie idzie to blogowanie ale jak kogoś to interesuje to zapraszam :
FITmama
Polecam tez piłkę do ćwiczeń np do brzuszków (bo sa bezpieczniejsze na kręgosłup), hantelki, drążek rozporowy do podciągania i prawdziwe pompki - pięknie krztaltuja ramiona, plecy.
pozdrawiam
Moje kumpela stosowała dietę Dukana i schudła na maksa. Jest to dieta pełna wyrzeczeń, ale działa. Dla mnie jednak zbyt restrykcyjna. Ja wyznaję zasade, że trzeba ćwiczyć i uważnie dobierać potrawy. Odzież sportowa dla kobiet, trochę wolnego czasu, mało smazonego i mało słodyczy, 8 godzin snu, regularne odzywianie i sukces gwarantowany. Plus determinacja!
Trzeba ruszać się i tyle... zamiast podjechać tramawajem podejść sobie, jeść zdrowo. Dużo warzyw, owoców, mało kaloryczne rzeczy, Kontrolować co się je, korzystać z tabel kalorycznychi tyle... niby proste a jakie trudne do otrzymania.. ale efekt murowany
dosia76
Zaciekawiona BB
Szybko chudnąć nie warto
Warto zmienić raz na zawsze swoje nawyki żywieniowe i tryb życia. Wtedy można powiedzieć że w zdrowym ciele zdrowy duch. Moja córka ( 16 lat ) obecnie przeżywa okres zafascynowania Ewą Chodakowską i widzę że wychodzi jej to na dobre, nie odchudza się ale je bardzo przemyślane posiłki, dotąd zakochana w coli i chipsach teraz nie daje odpocząć naszemu blenderowi i co chwile tworzy jakieś owocowe koktajle ( no nie powiem że na tym nie korzystam ) a zamiast chipsów chrupie marchewkę i cerę od razu ma fantastyczną nie mówiąc o tym że na chwile wyjdzie na słońce i już murzynek. Widzę że wciągnęła w to swoje przyjaciółki i razem idą na przykład na spacery do lasu. Dlatego zamiast wymyślnych diet i katowania się nimi lepiej chyba zmienić swoje myślenie i tryb życia
Warto zmienić raz na zawsze swoje nawyki żywieniowe i tryb życia. Wtedy można powiedzieć że w zdrowym ciele zdrowy duch. Moja córka ( 16 lat ) obecnie przeżywa okres zafascynowania Ewą Chodakowską i widzę że wychodzi jej to na dobre, nie odchudza się ale je bardzo przemyślane posiłki, dotąd zakochana w coli i chipsach teraz nie daje odpocząć naszemu blenderowi i co chwile tworzy jakieś owocowe koktajle ( no nie powiem że na tym nie korzystam ) a zamiast chipsów chrupie marchewkę i cerę od razu ma fantastyczną nie mówiąc o tym że na chwile wyjdzie na słońce i już murzynek. Widzę że wciągnęła w to swoje przyjaciółki i razem idą na przykład na spacery do lasu. Dlatego zamiast wymyślnych diet i katowania się nimi lepiej chyba zmienić swoje myślenie i tryb życia
To co szybko przyjdzie to i szybko pójdzie. Efekt jojo przy szybkim chudnięciu jest raczej nieunikniony. Dlatego zalecam cierpliwość, ćwiczenia i dieta ale taka, która nie oferuje fantastycznych i szybkich rezultatów.
Najlepsza jest taka kulturystyczno - fitnesowa na rzeźbę.
Najlepsza jest taka kulturystyczno - fitnesowa na rzeźbę.
Drogie Mamy )
Ja też jestem mamą 3,5 letniej Oli i 10 miesięcznej Natalki, a oprócz tego instruktorką fitness.
Chciałabym was serdecznie zaprosić na nowe zajęcia w D.K. "Miś", które będę prowadzić
. Jeśli macie ochotę i możliwość wyrwania się na godzinkę w środy i piątki o 9:00 rano, to zapraszam na poranne zajęcia fitness. Warto zrobić coś dla siebie i poprawić formę po urodzeniu maluszka
.
Zapraszam również bezdzietne Panie, które mają rano czas i chęci
Zajęcia ruszają 5 grudnia (oczywiście jeśli grupa się uzbiera, więc liczę na Was
), koszt to 80 zł za m-c.
Zapisy w sekretariacie D.K. „Miś” lub telefonicznie: 22 667 92 18.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Zobacz załącznik 519723
Ja też jestem mamą 3,5 letniej Oli i 10 miesięcznej Natalki, a oprócz tego instruktorką fitness.
Chciałabym was serdecznie zaprosić na nowe zajęcia w D.K. "Miś", które będę prowadzić
Zapraszam również bezdzietne Panie, które mają rano czas i chęci
Zajęcia ruszają 5 grudnia (oczywiście jeśli grupa się uzbiera, więc liczę na Was
Zapisy w sekretariacie D.K. „Miś” lub telefonicznie: 22 667 92 18.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Zobacz załącznik 519723
reklama