reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

reklama
Ja z 52 przytyłam do 73kg, dzisiaj mam 48:-) i muszę przyznać, że łatwo nie było zaczęło się od gotowania na parze potem ograniczałam jedzenie do minimum, dużo na pewno zawdzięczam karmieniu piersią:happy:

Ja też mam ten problem. Generalnie mam mało czasu, jeszcze karmię piersią, więc restrykcyjne diety i ciężkie ćwiczenia raczej nie są dla mnie :( Ostatnio zainspirowana reklamą kupiłam sobie buty ze specjalnymi wkładkami balansującymi - reebok easy tone. Chodząc w nich z moim maluszkiem po parku - faktycznie poczułam następnego dnia lekkie zakwasy, ale czy zadziałają na moją figurę (zwłaszcza pośladki i uda) - mam nadzieję...

I jak rezultaty? Widzisz jakąś poprawę? Ja jestem teraz w 6 miesiącu i zastanawiam się nad kupnem tych butów, bo sporo o nich słyszałam, tylko nie wiem czy są one dobre dla kobiety w ciąży?

A ja w zasadzie juz sama nie wiem ile przytyłam, bo nigdy nie wazyłam się systematycznie i jakos spacjalnie nie zależało mi na wadze. Ale zostalo mi co nieco po ciąży czyli brzuch (znacznie mniejszy niż byl po porodzie) no i uda :/. Moje przeboje z odchudzaniem: aerobik bo sama w domu do ćwiczeń nie mam zaparcia (im intensywniejszy tym oczywiście lepiej, byłam w szoku swojej słabej kondycji mimo że świetnej nigdy nie mialam), po kazdych zajęciach wychodziłam zlana potem maksymalnie no i doigrałam się bólem typu rwa kulszowa. 20 zastrzyków (bolało) i z aerobiku nici. Potem sławetna Dieta dr. Dukana (polecona przez teściową), wytrzymałam 2 miesiace, całymi dniami chodziłam glodna i myslałam co by tu zjeść (a niestety nie miałam czasu na eksperymenty kulinarne), aż pewnego dnia stwierdziłam: za jakie grzechy ja mam sie tak męczyć w dodatku mój żoładek był najbardziej poszkodowany kiedy zjadłam coś co ta dieta zakazywała. Ból niesamowity, więc zbytnio nie polecam. No i postanowiłam po 18 jeść ale jedzenie lekkie, bo prawidlowo max 2 godziny przed snem nie powinno sie jeść. No i oczywiście gimnastyka i racjonalne odżywianie sie a nie jakies super diety moga pomóc.

Ostatnia edycja:
Wg mnie takie podejście można zaliczyc do utopii. Nie da się szybko i skutecznie schudnąc. To wymaga czasu i przede wszystkim silnej woli,konsekwencji. Sama dieta to nie wszystko,pamiętajmy o aktywności fizycznej.

Temat - Zioła Tybetańskie .
Czytałam i oglądałam w telewizji program i metamorfoza Pani poseł Anny Kalety świetny wygląd i strata 45 kg w krótkim czasie to zasługa zafascynowania buddyzmem i to że pije Tybetańskie zioła .

Ja od roku piję zioła Tybetańskie i również schudłam przez ten czas ponad 30 kg .
Czuję się świetnie , zdrowo i jestem bardzo zadowolona .
Naprawdę wszystkim szczerze polecam te zioła . Ja kupuję je na www.ziolatybetanskie.com . Mariola
Tylko Zioła Tybetańskie .
Algi, Sralgi i inne bzdury ja to już stosowałam i nic z tego nie było .
Dopiero po Tybetańskich Ziołach konkretnie schudłam .
Czytałam i oglądałam w telewizji program i to że
metamorfoza Pani Poseł Anny Kalety jej nowy świetny wygląd i strata 45 kg w krótkim czasie to zasługa diety i to że ona pije właśnie Zioła Tybetańskie .
Ona jest zafascynowana buddyzmem .
Ja piję Zioła Tybetańskie również.
Dużo schudłam i jestem bardzo zadowolona z ich działania.
Stosuję czwartą kurację i jestem szczupła , zdrowa i szczęśliwa .
Samopoczucie świetne.
Gorąco Wam polecam .
Można je zamówić i kupić bezpośrednio u dystrybutora na : Na odchudzanie Tybetaskie Zioa Dieta szybka kuracja na Depresj
Życzę sukcesów w pozbywaniu się zbędnych kilogramów, mi się to bardzo udało i widzę że mojemu mężowi też niezle idzie.

Nie da sie szybko schudnąć, żeby osiągnąć długotrwały efekt trzeba ćwiczyć. Tak jak pisała wcześniej któraś z mam NW i ćwiczenia np, 6 Weidera -cuda czyni (ale wymaga sporo wysiłku). Wszystko bez słodyczy oczywiscie.

ja w dniu porodu wazylam 75 kg :( !!! bylo to w lipcu 2010 r. w tej chwili waze 52 kg ale mimo ze waga jest niska to wyglad skory zwlaszcza na brzuchu pozostawia wiele do zyczenia. codziennie cwicze glownie brzuszki ale luzna skora pozostaje. w utracie wagi pomaga mi fakt ze karmie piersia oraz zbilansowana dieta skladajaca sie z 5 posilkow dziennie. moim celem jest utrata jeszcze 2 kg i zobaczenie na swoim brzuchu miesni :) wkoncu zbliza sie lato i czas plazowy :)

reklama
w zasadzie szybkie chudnięcie nie jest wskazane. Gdzies tak 3kg na miesiac to zdrowe odchudzanie.
W każdym razie jak schudnąć? Przecież te wszystkie zasady są już znane: ruch (sport, aerobik), jedzenie z umiarem, wystrzeganie się fastfoddow i słodyczy, co nie oznacza że nie można w ogóle tego tknąć. Po prostu umiar, zdrowy tryb życia, regularne, średnioobfite posiłki. Można wspomagać się róznymi suplementami i środkami, który przyspieszą premianę materii. Ja na przykład przez jakiś czas stosowałam Kilocontrol, to takie rozpuszczalne tabletki do sporządzenia napoju z l-karnityną. Do tego codzienny jogging i przez 3 misiące schudłam 7kg

Do góry