Tak .latwo powiedziec. Przed ciaza 74kg na poczatku ciazy chudlam. po urodzeniu 75kg.a teraz 77.chcialabym schudnac ,ale niewiem od czego zaczac?po odstawieniu malej od cyca przytylam!!!czy to normalne,biore tez anty. jasmin.czy to tez ma na to wplyw.!!!wygladam jak Fiona.
Hehe, ja jako len patentowany, zawsze mowilam, ze latwiej pogadac niz pocwiczyc i ciagle tak uwazam ;-)
Jesli jestes leniuchem, to nie pozostaje Ci nic innego, jak isc do dietetyka zeby ulozyl Ci diete.
Ja mimo wrodzonego lenistwa zaczelam cwiczyc, ale nie wiem jak dlugo zdolam.
Mam 174 cm wzrostu, Zachodzac w ciaze wazylam 78kg, utylam 16 kilogramow. Ciazowy ciezar poszedl w niepamiec bez zadnych diet i innych cudow na kiju w ciagu 4 miesiacy. Wcale mi sie nie podobala moja waga i postanowilam, ze od nowego roku ide na diete.
No i od 3 stycznia zaczelam dietowanie, choc roznie z nim jest
Wybralam diete Dukana, bo uwielbiam miecho i nie lubie warzyw, a poza tym na diecie niskokalorycznej zdechlabym z glodu, wzglednie zagryzla niczegmu niewinnego przechodnia. Moim zdaniem, grunt to nie glodowac.
Z dieta jest roznie, co jakis czas podjadam niedozwolone produkty, a ostatnie 2 tygodnie to juz generalnie pozeram wszystko - a waga mi spada, co mnie dziwi i ogromnie cieszy.
Jasne, ze bez cwiczen sie nie obejdzie, bo teraz nosze rozmiar 36/38, a zanim zaczelam chudnac zdarzalo mi sie nosic nawet 44, a co za tym idzie, moje niemlode juz cialo ma sie tak sobie i jeszcze bede musiala popracowac nad jego wygladem.
Tak wiec nie ma to jak rozsadna dieta (najlepiej dobrana przez dietetyka) i cwiczenia.