reklama
...
Ostatnia edycja:
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej jak czytam niektórych tu wyniki w odchudzaniu to aż mi żal d... ściska
Ja w ciąży przytyłam aż 30 kg(sama sobie winna jestem) i do tej pory czyli 5 miesięcy po schudłam jakieś 24 kg myslicie dużo może i tak ale wciąż za mało wciąż nosze rozmiar 44-46 co mnie dobija bo przed ciążą nosiłam 38-40 w nic sie nie mieszcze wyglądam jak potwór dopóki karmiłam ta waga spadala teraz jest jeszcze trudniej. Zastanawiam się nad tą Meridią ale się boję bo słyszałam tez duzo złego ale i dobrego. Czy może to przepisać ginekolog????
Ja w ciąży przytyłam aż 30 kg(sama sobie winna jestem) i do tej pory czyli 5 miesięcy po schudłam jakieś 24 kg myslicie dużo może i tak ale wciąż za mało wciąż nosze rozmiar 44-46 co mnie dobija bo przed ciążą nosiłam 38-40 w nic sie nie mieszcze wyglądam jak potwór dopóki karmiłam ta waga spadala teraz jest jeszcze trudniej. Zastanawiam się nad tą Meridią ale się boję bo słyszałam tez duzo złego ale i dobrego. Czy może to przepisać ginekolog????
tak mi przepisał własnie ginekolog, od wczoraj biore. Na razie chyba nic niepokojacego się nie dzieje, ale po 2 tabletkach trudno ocenić. napewno więcej pije bo ciągle mam sucho w ustach i jestem jakas taka wewnętrznie podniecona, mam wiecej energii, no ale zobaczymy jak bedzie dalej.
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ile kosztuje meridia???
atrzeba stosowac do niej jakąś dietę jeszcze????
atrzeba stosowac do niej jakąś dietę jeszcze????
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny prosze o rade chce szybko schudnąć i nie wiem jak! moja waga to 80kg. jestem niską osobą a pozatym mam takie fałdy ze szok prosze o pomoc Baska mój e-mail Honeywell@vp.pl
reklama
umi2
Fanka BB :)
Ja kiedys chciałam to stosowac ale wiele o niej przeczytałam i teraz jak słysze nazwe meridia to sie boję ma bardzo duzo skutków ubocznych. Moze spróbujcie diety jakiegos ograniczenia kalorycznego ale innych diet i cwiczen spacerów albo jakiego kolwiek innego ruchu to bedzie apewno lepsze dla waszego organizmu. Takie jest oczywiscie moje zdanie. Szybko nie znaczy dobrze.