mamma27
Newcastle upon Tyne
poprosze o strone sklepu kamilap1@vp.pl. dzieki i pozdrawiam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak szybko po porodzie można zacząc stosować meridie i kuracje "foliową" ? Ja zamierzam karmić dziecko przez kolejne pół roku... Czy to nie zaszkodzi maleństwu?
Witam!Ja stosowalam l-karnityne i zero efektu!!!Teraz kupilam Meridie i zaczynam od poniedzialku.Kuracja na 30 dni kosztuje 86zl!Kolezanka stosuje i juz schudla...no ale niestety kazdy organizm inaczej reaguje i na kazdego co innego bedzie dzialac.Pozdrawiam!czesc dziewczyny. a co myslicie o L-KARNITYNIE?? moja szwagierka brala te tabletki i bardzo sobie je chwali. wogole nie uprawiala sportu tylko brala te tabletki i nie jadla po 18tej. i naprawde schudla. cena tez nie jest wygorowana ok.60zl w aptece.