reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

Najlepszym sposobem żeby szybko schudnąć jest trening połączony ze zbilansowaną dietą. Z tym że trening też musi być odpowiednio wykonany. Pamiętam moje początki na siłowni gdy brałem obciążenie trochę lżejsze niż to którego nie mogłem unieść i "pakowałem" a dopiero gdy wziąłem kilka sesji z trenerem to nauczyłem się trenować bo z trenerem brałem nawet pięć razy mniejsze obciążenie a trening był bardziej męczący i progres dużo bardziej zauważalny. Teraz jak ktoś nowy przyjdzie do Saturn Fitness na Targówku to chętnie pomogę bo jak widzicie pamiętam jak zaczynałem. Trener z którym trenowałem teraz jest moim kolegą więc razem wynajdujemy nowinki ze świata kulturystyki i służymy pomocą :)

reklama
Witajcie mamy przyszłe i obecne:) doradźcie proszę - znajoma poleciła mi pewne tabletki, ponoć jej szybciutko pomogły po porodzie (nie karmiła piersią), ja już jestem trochę po, ale nadal nie mogę się pozbyć oponki :( i z jednej strony mnie kusi, a z drugiej przeczytałam te opinie o triapidix300 i teraz już nie wiem, czy to dobry pomysł?

Racja, w domu też można ćwiczyć. Warto jednak wiedzieć, że bez dobrej diety i suplementacji nie ma co liczyć na cuda.... 1 czy 2kg mniej to nie cel, zrzucić 15 kg to sztuka!
Osobiście dietetyk rozpisał mi dobrą dietę i zalecił branie Belight Plus - po 2 miesiącach nie było 11kg :)
Polecam każdej, która chce poswiecic sobie troche czasu i uwagi :)

Ja brałam Foreverslim i odstawiłam go po 2 miesiącach,ponieważ żołądek zaczął mnie strasznie pobolewać, więc postanowiłam poszukać czegoś innego i tak znalazłam African Mango Link do: mango-afrykanskie.ml i odkąd biorę ten suplement nie mam bóli żołądka,mój apetyt zmniejszył się a ja mogę cieszyć się z moich postępów :) Jestem szczęśliwa,że zmieniłam sobie suplement bo dzięki niemu w końcu widzę że chudnę, moje ubrania robią się za duże ;) W końcu jakieś efekty i to widoczne :)
1 miesiąc 8kg mniej

Sprawdzcie sobie program do ćwiczeń w domu, ja to nazywam dywanówką ;) - BBG Bikini Body Guide od Kayla Itsines. Śliczna australijka, największe efekty mam po tym i rozsądnej diecie 1800 kcal (niby dużo, ale waga leci). Ewka do mnie nie przemawia, Mel B też nie, a to idealne, możecie też robić na siłowni, tylko ja musiałam ze sobą brać tablet, bo nie pamiętałam ćwiczeń wszystkich. Jej programy sąnormlanie płatne, ale znajdziecie pdf w necie :)

Ja obecnie jestem w takim programie i prowadzę mojego chlopaka ktory zgubil 9kg w 3 tyg i jestem z niego mega dumna, jakbyscie chcialy sie czegos wiecej o nim dowiedziec to piszcie :)

Kup zestaw ćwiczeń Ewy Chodakowskiej. Ja ćwiczę odkąd się skończył polog ja co prawda do zrzucenia miałam kilka kg ale efekty zobaczyłam juz po 3 tyg. I nie są wymagające jeśli chodzi o czas a to ważne! :D no wiadomo bez diety się nie obejdzie. Ale SUPER wynik!!! GRATULACJE :)

reklama
Do góry