reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

No to zaczynamy z babyboom. Na stronie jest przykładowa dietka Madzi, naszgo króliczka. Przeczytaj te przykładowe trzy dni i wskazówki jak je wykorzystać. Wiem już ile ważysz. masz ćwiczyć dwa razy w tygodniu (może być twój rowerek po ok. 45 minut, ale nie przejażdżka tylko trening). Za dwa tygodnie proszę o maila ile ważysz. Powodzenia. ;)

reklama
ok. Spróbujemy moze sie uda. Juz nawet wydrukowała sobie diete. Dzieki za 2tyg dam znac czy sie cos ryszyło.Pozdrawiam i lece bo mały mnie gryzie w reke chyba chce gryzaczka :)

Mam ten sam problem... 7 kilo do zrzucenia, a waga stoi... jeżdżę codziennie rowerkiem 30 minut, czy to za mało?

zawsze mi powtarzali ze dopiero po 20 minutach cialo zaczna spalac kalorie.moze dlatego tak ciezko idzie . ja zaczne od poniedzialku-zobaczymz jak mi pojdzie ale ja mam straszny problem z motywacja.

Darujcie już sobie te reklamy Adipexu. Ja chcę schudnąć sama, bez pomocy drogich leków. Wiem, że potrafię, bo udało mi się po pierwszym porodzie. Muszę poprostu bardziej się zawziąć.
A o tym, że spalanie tłuszczu następuje dopiero po około 20 minutach to wiem ::), niestety...

Nic sie nie martw jak nie chodze na siłownie to nie potrawie sie zmobilizowac. i czasami po 15 padam... :(

Wpadłam na pomysł moze zaczniemy razem od poniedziałku ( w końcu tyle camo chcemy zrzucic) i bedziemy razem sie mobilizować albo... denerwowac :)

Ja tylko na to licze!!!! Po pierwszej ciazy schudłam bez problemów a teraz nic.Pewnie tez dlatego ze wtedy byłam 7 lat młodsza ;) Otworzymy nowy watek moze ktos dałaczy.

reklama
Do góry