reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

Bardzo nieładnie anika1982, baaardzo :mad:
Oliwia to witaj w gronie niedoczynnych kobitek- ja tez do konca życia musze brac te cholerne tabletki- o tym, że jestem chora organizm dal mi sygnał 2 razy:
1, bardzo bolesny - straciłam pierwszą ciąże
2, przytyłam przed aktualną ciążą ponad 12 kg- wszyscy patrzyli sie na mnie jak na wieloryba- bo z 58 kg dobiłam do 70!!!!! jak zaczełam przyjmowac leki to postanowiłam wrocić do swojej ulubinej wagi - a tu niespodzianka zaszłam w ciąże- jestem teraz w 8 miesiącu i przytyłam 8 kg ;D l a jak urodze coreczke to sie biore ostro za siebie :D

reklama
Ja podziwiam kobiety, które bez wspomagaczy potrafią schudnąć. Niestety w moim przypadku już nic nie pomaga :mad:
Komentarze typu, że kogoś nie stać na tabletki są nie na miejscu. Mnie stać, ale nie wydałabym takiej kasy na środki farmakologiczne. Już wolę głodówkę i rowerek. :p

Dziewczyny, coprawda nie mam jakiejsc olbrzymiej nadwagi, a po dziecku schudam za bardzo (karmilam piersia przez 2 lata), ale  teraz troche mi sie utylo i potrzebuje schudnac kilka kilogramow.
Wiec do rzeczy: Na necie znalazlam pare rzeczy, o niektorych z nich WIEM, ze sa dobre (sprawdzone przez znajomych), niestety tu gdzie mieszkam sa one bardzo drogie, i nie wiem ile kosztuja ale oto nazwy, moze cos wiecej sie o tym dowiecie?
Phentermine
Adipex
Bontril
Phendimetrazine
Ionamin
Meridia
Xenical
Didrex
Tenuate

Hej dziewczyny a może coś naturalnego a nie tylko farmakologia.
Jestem z zawodu chemikiem i z reką na sercu musze wam napisać że żaden z tych leków nie jest w 100% bezpieczny a dlaczego ? Bo jeszcze nigdy nie udało się nikomu wyprodukować substancji w 100% czystej chemicznie. w każdej tabletce oprócz substancji czynnej (lek) znajdują się zanieczyszczenia produkcyjne ktorych działanie nie jest nigdy do końca sprawdzone.
Dlatego bardzo ważne jest kto jest producentem i czy posiada odpowiednie certyfikaty jakości.
Jednak nigdy nie będziecie do końca pewne co bierzecie tak naprawdę.
zdecydowanie lepsze są leki na bazie wyciągów rośllinnych ,lepiej przyswajalne a co zatem idzie szybciej dzialają i są o wiele bezpieczniejsze. ja zainteresowałam sie chińską medycyną ludową.
Mogę wam polecić w szczególności dwa produkty herbatę antyliipidową działanie:
oczyszcza organizm, obniża poziom lipidów , poprawia trawienie, leczy śledzionę, likwiduje wzęcia ,daje power na cały dzień, polepsza humor. Piję ją już bardzo długo bo ponad rok i czuje się świetnie. Drugi preparat wart polecenia to podwójna celuloza -posiada rozpuszczal;ny i nierozpuszczalny błonnik ktory leczy przewlekłe zaparcia hemoroidy, żylaki,zapalenie żył,pochłanaijąc dużą ilość wody celluloza pęcznieje i daje uczucie sytości
70 tabl. to koszt okolo 70zl mogę rownież sprzedawać w mniejszych ilościach.
jesli jesteście zaineresowane podaję mój e-mail annaw@4web.pl ;D

Ja od wczoraj zaczęłam brać ADIPEX i stosuję diete niskokaloryczną , tylko zdrową żywność np. kotlety sojowe.Zobaczymy czy cos schudne, dam Wam znać. :)

Adipex ma to samo działanie co merida, tylko jest tańszy, ponadto został wycofany z Polski, dlatego , że lekarze podpisali kontrakt z merida dzieki czemu maja darmowe wczasy itd. i dlatego zostal usuniety adi.
No zobacze czy cos scudne narazie to mam lekkiego palera i troche sie pocE, a tak ogolnie jest ok. :-*

Moja mala ma 4 miesiace do tej pory karmilam ja piersia ale z powodow zdrowotnych musialam zrezygnowac   :( .Teraz zaczynam sie brac  za siebie bo az strach popatrzec  w lustro. Cwicze troche sama troche  z mala (nizej podaj strone gdzie sa cwiczenia z dzieciaczkami,dzidzia ma dobra zabawe  a mamuska sie gimnastykuje ;)Troche gorzej jest  z jedzeniem bo przez rok sobie folgowalam a teraz trzeba uwazac buuuuuu no ale coz takie jest zycie {Ppzdrawiam mocno wszystkie mamy(http://www.aktywne9miesiecy.pl/mama/artykuly/mama_w_formie_1.html

reklama
Do góry