reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Izabelko a czy mozesz Nam powiedziec czy to jest pierwsza ciaza w Waszej rodzinie?? ( chodzi czy masz rodzenstwo Ty badz maz, ktore ma juz dzieci) jak tak to jaka byla reakcja rodzicow obu stron ?? Bo mnie to interesuje, bo z mojej strony to moja mama bedzie jush po raz trzeci babcia, ale tesciowa - po raz pierwszy ...a tak na marginesie to w tym roku na Wielkanoc dostalismy z mezem od rodzicow ..... bociana na patyku z dzidzia ...hihi :laugh: .... chyba ktos sie juz nie moze doczekac
Izabelka
Oski i Wercia
Pewnie rodzinka się niecierpliwi.
Ja mam młodszą siostrę i brata-z mojej strony pierwszy raz. A moja prababcia ma jednego prawnuka, bo reszta kuzynek sie opiernicza ;D
Z męża strony podobnie-ma jedną młodszą siostrę i też nie ma dzieci. Więc wszystko na świeżo hihihihi
Ja mam młodszą siostrę i brata-z mojej strony pierwszy raz. A moja prababcia ma jednego prawnuka, bo reszta kuzynek sie opiernicza ;D
Z męża strony podobnie-ma jedną młodszą siostrę i też nie ma dzieci. Więc wszystko na świeżo hihihihi
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DODECZKA dziekuje za trzymanie kciukowIzabelko u mnie jest podbnie jak i uciebie i meza rodizce nie sa dziadkami i moi ja mam starszego brata ale on i zona chyba nie chce miec dzieci sa 8 lat po slubie i nic o tym nie wspominaja wiec nie wiem.Tak to wyglada u mnie.Ladna pogoda dzisaj chyba trzeba sie na jakis spacerek wybrac odrazu sie humorek poprawia pozdrawiam was wszystkie dziewczyny no iiiiiiiii moze czerwiec to bedzie nasz miesiac
Heej
Nie było mnie tu kilka dni..i szybciutko przegladam posty...z niecierpliwoscia..szukałam wiadomosci..o Izabelce..i Aletce.no i Izabelko- GARULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak bardzo sie cieszę....wszystkiego nas- Dbaj o siebie i kuszynkę!
Nie było mnie tu kilka dni..i szybciutko przegladam posty...z niecierpliwoscia..szukałam wiadomosci..o Izabelce..i Aletce.no i Izabelko- GARULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak bardzo sie cieszę....wszystkiego nas- Dbaj o siebie i kuszynkę!
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Rybka trzymam kciuki buziaki
P.s dziewczyny wlasnie z sasiadko wyjelysmy kleszcza psince takiemy podworkowemy i wiecie brr wszystko mnie swedzi mialysmy poczekac na mojego meza ale on sie boii jak rozmawalam z nim przez gg o tym to powiedzial ze on tego nie zorbi teraz taka ladniusia pogoda przydal by sie wózeczek i malenstwo na spacerku
P.s dziewczyny wlasnie z sasiadko wyjelysmy kleszcza psince takiemy podworkowemy i wiecie brr wszystko mnie swedzi mialysmy poczekac na mojego meza ale on sie boii jak rozmawalam z nim przez gg o tym to powiedzial ze on tego nie zorbi teraz taka ladniusia pogoda przydal by sie wózeczek i malenstwo na spacerku