reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
ja też się przyłączam-czuję to w kościach a jutro będę miała (mam nadzieję) dowód ;) papapa idę lulu spać.
Kolorowych snów

witam
my sie staramy od dwoch miesiecy...ale jak narazie nic......najlepsze jest to ze jak sie kiedys nie chcialo zajsc w ciaze to wydawalo sie ze ciagle ma sie dni plodne ...a jak teraz wszystko sie odwrocilo to tych dni plodnych jest troche malo w miesiacu jak sie nie udaje to znowu trzeba czekac CALY MIESIAC :-[

MY STARAMY SIE PIERWSZY CYKL...WCZESNIEJ STARALISMY SIE 6 MIESIECY ALE TAKZE NASZE SZCZESCIE NIETRWALO DLUGO...DZIS JESTESMY LEPIEJ PRZYGOTOWANI I PELNI NADZIEJI!!TYM RAZEM NAPEWNO SIE UDA!!!

Witam my staramy sie ponad 1 rok :( i nic !! najwiekrza nadzieje mamy ze cos uda sie w wakacje.Czasem mysle ze moze to dlatego ze nam zalezy za bardzo.Najgorsze jest to ze moja przyjacolka zaszla w ciaze i w 10 tyg. ja usunela :( straszne to ze ktos sie stara i nie moze a tuu... pozdrawiam

Hej Malinka! To niesprawiedliwe, że jest tyle mam ktore nie chcą dzieci!
Trzymam kciuczki żeby się wam udało!!!!

Izabelka-tyle dziewczyn nie chce dziecka a je ma-a te ktore pragna z calego serca -nie maja ich bo cos przeszkadza. Cieszę się słoneczko twoim szczęściem.Ale ja wątpię żebym w przyszłym roku była mamą - Dzisiaj mogę co najwyżej obchodzić swoje imieniny- a za dwa dni znowu złożę życzenia swojej mamie i wszystko znów będze szare i smutne. Powiem szczerze, że strasznie Ci zazdroszczę.Ty masz wspaniały nastrój, ja mam coraz większą depresję. Gratuluję jeszcze raz :)

Viwiane nie smuć się. Uwierz w plany Boga na każdą z nas przyjdzie pora-dzidzia wie kiedy ma się pojawić.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze, tylko trzeba być cierpliwym, a to jest trudne. Ale w końcu starania i prośby zostaną wynagrodzone :) życzę Ci żeby jak najszybciej-bo choć wiem o maleństwie jakieś 1,5 godz to już mnie wypełnia czysta radość i spokój.
Trzymam kciuki i będę sie za was modlić kochane

reklama
Do góry