reklama
Monika11987
Aktywna w BB
Nowy cykl nowa nadzieja a robisz testy owulacyjne? Ja zrobiłam w tym miesiacu, na opakowaniu było napisane żeby sprawdzić do 10 min, bo po 10 min jest już nie wiarygodny test. Sprawdziłam po 3 min nic a po chyba 7 dwie kreski. Chyba muszę kupić bardziej konkretny test owulacyjny. A może nie będzie już potrzebny.No i nie musiałam testować bo okres przyszedł w sobotę wieczorem. Tak więc działamy dalej.
Monika11987
Aktywna w BB
A z pierwszym maleństwem długo się staraliście?Ja też dołączę my obecnie drugi cykl starań w domu jeden trzylatek. Ale na razie na luzie bo w pracy trochę zawirowań
w trzecim cyklu się udało. Maly ma 3.5 roku obecnieA z pierwszym maleństwem długo się staraliście?
Monika11987
Aktywna w BB
A pamiętasz po jakim czasie zorientowałaś sie, że się udało, czekałaś do miesiączki czy już wcześniej coś czułaś? Powodzonka tym razem też się uda.
w dziwny sposób bolały mnie piersi ale czekałam do terminu miesiączki poza tym straciłam apetyt. Nic mi nie smakowałoA pamiętasz po jakim czasie zorientowałaś sie, że się udało, czekałaś do miesiączki czy już wcześniej coś czułaś? Powodzonka tym razem też się uda.
Uszek
Fanka BB :)
Nie robię testów owulacyjnych ale zastanawiam się nad nimi. Moze ktoś poleci jakieś sprawdzone? Póki co uczę się siebie swojego cyklu.Nowy cykl nowa nadzieja a robisz testy owulacyjne? Ja zrobiłam w tym miesiacu, na opakowaniu było napisane żeby sprawdzić do 10 min, bo po 10 min jest już nie wiarygodny test. Sprawdziłam po 3 min nic a po chyba 7 dwie kreski. Chyba muszę kupić bardziej konkretny test owulacyjny. A może nie będzie już potrzebny.
reklama
U
usuniecie
Gość
Rossmann ma testy owulacyjne są spoko, szczerze mowiac mam na zbyciu gdyby ktoras chciala opakowanie.Nie robię testów owulacyjnych ale zastanawiam się nad nimi. Moze ktoś poleci jakieś sprawdzone? Póki co uczę się siebie swojego cyklu.
Podziel się: