reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się🥰

I ja do was dołączam 😉 staramy się z mężem o maleństwo, teraz jestem wlasnie 4 dni po owulacji i czekam niecierpliwie az bede mogla zrobić test. Strasznie się denerwuje.. trafiłam na to forum i tak milo tu, ze tez chcialabym tu byc

reklama
Witamy witamy, ja będę testować we wtorek może z ciekawości w ndz. Piersi mam jak donice, ale tak zawsze mam przed miesiaczką I brzuch też bolał. No, ale zobaczymy.

Hej, my też z mężem się staramy o drugą dzidzię, to nasz 2 cykl. Owu ma być na dniach 🤩 kupiłam testy, dziś zrobiłam pierwszy, na razie negatywny, także zobaczymy. W poprzednią ciążę zaszłam za pierwszym cyklem, ale to było 5 lat temu także teraz już pewnie tak łatwo nie będzie 😱

Hej dziewczyny chyba w tym cyklu też lipa, bo dzisiaj strasznie boli mnie brzuch okresowo, a okres dopiero we wtorek, a pewnie przyjdzie jutro jak jedziemy na wakacje. Takie moje szczęście zawsze tak się przesunie, że na ważne momenty mam okres. Już się nie łudzę nawet w tym cyklu. 🥲

Hej dziewczyny to może i ja się dołączę 😘 u nas starania i drugą dzidzie od 7 msc bez sukcesu 😪 o pierwszego syna staraliśmy sie 4 msc tutaj chyba jeszcze większy uparciuch będzie 😅 do okresu 5 dni.... ale czuję że chyba nic z tego . Typowe objawy na okres napuchniety brzuch czego nie cierpie i mam od czasu starań 😒 lekko bolące piersi szyjka twarda.... także juz nawet nie chce mi sie testować tymi czułymi testami.
Pozdrawiam i owocnego weekendu 💕

Cześć dziewczyny,

od 8 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, oczywiście na razie bezskutecznie.
Dzisiaj mąż był na badaniach i w morfologii nie wyszły najlepiej ponieważ w plemnikach o prawidłowej budowie wyszedł 1%, reszta wyników wyszła okej.
Możecie mi powiedzieć czego powinnam sie spodziewać, na co sie szykować?
Jutro mam wizytę u lekarza ale chciałabym wiedzieć juz cos od razu.

Hej dziewczyny, co tam u Was? U mnie miesiączka się spóźnia, mam 33 dzień cyklu, przeważnie mam 30. No ale trochę podrozowalam, trochę stresu, mało snu, jutro będę testować.

reklama
Hej dołączam do was czekając na @ jeszcze 4 dni...
Staram się od roku i nic. Po 12 letniej przerwie macierzyńskiej...

Do góry