reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak długo się staramy?

reklama
Hej dziewczyny !!! dziekuje za tak mile przyjecie ja tez trzymam za was kciuski.Tylko ze powli zaczynam tracic nadzieje,nie chce marudzic ale wiecie jak mi bylo przykro jak ja bym zabila swoje dziecko jak sie dowiedzialam o abrocji tej o to przyjaciolki.

Izabelka czytalam ze mialas zrobic tescik i jak wyniki?

IZABELKA GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ
Moje szczęście jest tak ogromne jakbym sama była w ciąży :laugh: :laugh: :laugh: Strasznie się cieszę i poprostu nawet nie wiem jak wyrazić moje szczęście byś wiedziała jak bardzo Ci gratuluję :-*
Przesyłaj fluidy szybciuteńko :)
Ah... wiedziałam że dziś będzie niesamowity dzień, miałam sen że jakaś kobieta mówi mi że za 9 miesięcy będzie mamusią... NAPRAWDĘ aaaaaaaaaaaaaaaaa jestem medium :)

Ah jeszcze jedno też bym chciała tak kiedyś "czuć" że to już Bóg mi pobłogosławił :) Tak jak Ty Izabelko od jakiegoś czasu nam tu to ujawniałaś :)
Moc całusków i jeszcze raz straaasznie mocno Cię ściskam i GRATULUJĘ :-*

IZABELKO JA TAKZE CI GRATULUJE!!!!I ZYCZE DUZO CUDNYCH WSPOMNIEN Z ROSNACYM BRZUSZKIEM!!NO I ZAMIESZCZAJ SWOJE FOTKI!!!

Czy któraś już złapała fluidki ??? :) Ja nie chcę być tylko raz ciocią w tym tygodniu :mad: Fasolkujcie... fasolkujcie... ja czekam na @ bo daje się pomału we znaki :(

IZABELKO , DODECZKA ,ELZBIETKA:) nie wiem czy uda mi sie zlapac te dobre fluidy ale probuje :) dzisaj z mezem sie "pszytulalismy"i moze moze kto wie :)

reklama
Do góry