reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

n0-spy sie nie bój.w aptece bez recepty dostaniesz w dawce 40mg,ale możesz śmiało wziąć 2, czyli 80mg!! to standardowa dawka dla ciężąrnych, którym cos tam pobolewa! no LANAma racje, to moze tez byc rosnąca macica, która lekko uciska na różne narzady w dole brzuszka!!uwazaj na siebie! jak by co to szybciutko do lekarza, moze ci dac duphaston na osłone ciąży!

reklama
IZABELKO nie denrwoj sie tak dziewczyny maja racje to napewno przez macice :) jak moja przyjaciolka byla w ciazy (dokonala aborcji) to tez ja bolal brzuch wszystki objawy pojawiaja sie dosc szybko sama sie przekonasz

Bo rodzinny jest taki .... rodzinny ;) .... my tesh taki planujemy, ale kto wie , kto wie ..... najpierw fasoleczka potem wybor :)

Izabelka! Tak się cieszę !!! Wreszcie doczekałyśmy się pierwszej fasolki! Oby teraz rozsypał się cały jej worek!!!!!
Na trochę zniknęłam i tyle się tu dzieje, nawet nie będę do końca próbowała nadrobić zaległości bo mnie to przerasta! Ale dziś zdałam ostatni egzamin, jestem pełna szczęścia a 9 czerwca wyjeżdżam na wakacje i mam nadzieję wrócić z fasolką!

Margolis-gratulacje za zdany egzamin i życzę udanych wakacji-które zaowocują "faolinką".

Margolis owocnych 8) wakacji :) .... wypoczywaj , wlasnie tam gdzie przwaznie boćki lataja ;)

reklama
Lecę w zaległą podróż poślubną na 2 tygodnie do Tunezji a boćki są teraz u nas więc troche się z nimi minę ale mam nadzieję, że i tak się uda!

Do góry