reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

Hej dziewczyny:-). My z mezem staramy sie od czterech miesiecy. U mnie tak samo duzo kolezanek urodzilo dzieci w ostatnim czasie. Cieszy cie widok tych wspanialych nowo urodzonych dzieciaczkow a zarazem powoduje kolejne pytania ''Dlaczego ja nie moge'', mimo ze badania sa w porzadeczku:baffled: Staram sie miec optymistyczne nastawienie, ale czasami jest tak ciezko:-(. No ale przed nami kolejne dni zobaczymy co one nam przyniosa :-) Pozdrawiam wszystkie starajace :-)

reklama
Kurcze kto tu znowu namieszał? Mamusie, staraczki wrzucone do innego wora. Fajnie jakby ktoś powiadamiał o takich akcjach bo jak się potem odnaleźć - Gratuluje Moderatorowi pomysłu.

Ktoś Nam postanowił ułatwić życie.
Jakby porządków nie można zacząć od starych wątków w których nikt już nie pisze - znalazłam chyba ze trzy gdzie ostatni post był w 2005-2006 roku. I pare "nowszych".
ktokolwiek to zrobił - Dziękujemy !!!

Ostatnia edycja:
Nie warto się wkurzać dziewczyny
ŻENUŁA i tyle...... :dry:

ja dziś wykończona
Synek wymęczyl mamusie popołudniu:) byłam z nim na rowerku i co się nabiegałam to uuuuuu..... :-D:-)
tu foteczka mojego malucha:happy:

ja cię kręcę...strasznie dawno nie wchodziłam na wątek mamusie, staraczki..szukam dzisiaj i szukam i znaleźć nie mogłam..a tu jakieś JAK DŁUGO SIĘ STARAMY??? a co to ma do rzeczy???

reklama
Do góry