reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

hej dziewczyny, ja i mój narzeczony staramy się około 4 miesięcy, czasami strasznie się dołuję ... mam znajome które uważają , że to nie normalne , że trwa to tak długo ... widzę jednak, że są osóbki które próbują dużo dłużej ... podniosło mnie to na duchu ... może jeszcze mam chwilę zanim wpadnę w paranoję :) trzymam kciuki za was :)

reklama
My staramy się o dzidzie już prawie 2 lata i póki co nadal nie ma efektów. Od zeszłego tyg zaczęłam badania i zobaczymy co z tego wyjdzie

Cześć dziewczyny, jak tak czytam wasze wypowiedzi to mi się słabo robi. u nas z mężem minęło w lutym 2 lata jak się staramy, czyli będzie 28 miesięcy to wyobraźcie sobie ile już przeszłam. Nie chce tu nikogo dołować ale sama się już przekonałam na swojej skórze że zajść w ciążę jest bardzo trudno i to jest wielki dar od Pana Boga mieć taką wspaniałą istotkę.Na widok dzieci koleżanek i znajomych aż mnie ściska z zazdrości, tak bardzo chciałabym usłyszeć słówko mama. No proszę, aż łezka w oku mi się zakręciła. Leczyłam się na PCO, przeszłam laparoskopie rok temu w czerwcu, wcześniej teź inne zabiegi, brałam wspomagacze. Teraz zmieniłam lekarza, daj Boże żeby on mi pomógł, bo jak mu opowiadałam o swoim leczeniu to tylko kręcił głową i mówił że kilka rzeczy było niepotrzebnych i zmarnowałam dużo czasu. Także dziewczyny nie trzymajcie się jednego lekarza, warto znać opinię innego, jeden mówi tak, drugi co innego. Zrobiłam badania , teraz czekam na inne tylko musze dostać okresu, którego właśnie nie mam. Dziś mija 38 d.c. a ja przeważnie miałam ostatnio 30-33. Miejmy nadzieję że... Trzymajcie kciuki, bo najważniejsze to wspierać się!!
Życzę wszystkim dwóch kreseczek!!!

Witam

Staramy sie juz 3 lata. Rok temu podjelismy badania - to wlasnie wtedy mialam najwieksze zalamanie. Dzis mam nadzieje i tego powinnysmy sie trzymac :)

Cześć dziewczyny :)
My staraliśmy się jeden cykl - bez skutku. W maju, odpuściliśmy jakoś. Zaczęliśmy coś działać dopiero pod koniec cyklu gdzie już i tak byłam pewna, że dawno po owulce, a tu proszę niespodzianka. W 35 dc zrobiłam betę i wyszło 53 mIU/ml :D:D:D

Trzymam za was &&&&&&&&&& w końcu musi się udać !

tak nie każdy ma takie szczęśćie, żeby za drugim razem się udało, też zawsze myślałam, że zajść w ciążę jest łatwo, a tu kicha, jest baaaardzo trudno, pierwsze trzy nieudane próby jakoś przebolałam, ale potem to już za każdym razem aż do dziś jak dostaję @ to poprostu płaczę.. :/ u mnie idzie 11 cykl, i coś czuję, że jeszcze przede mną bardzo długa droga przez ból i cierpienie, przykro mi bardzo, jakoś nie wierzę w cuda, ale nadzieję i tak mam za każdym razem kiedy zbliża się czas @, że jednak go nie dostanę

reklama
Do góry