reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....
monika3
Mama Amelki i Filipka
Agnieszka18 pisze:Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....
I tak niech się stanie!!!
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dzięki Ci wielkie monika3 choć zawsze zostanie nutka egoizmu (nieprzespane noce, brak szaleństwi te inne ograniczenia)
Chciałabym bardzo ale....
dziewczyny nie martwcie sie i tak do konca nie słuchajcie lekarzy ja zaszłam od razu jak zaczełam bez zabezpieczenia a wczesniej byłam u ginekologa bardzo znanego połoznika w poznaniu na w i ten k ....ł powiedział ze mam cykle bez owulacji jestem juz stara bo po 30 ce dokładnie 36 latek sobie mam no i jesszcze wiele lat mam torbiel na jajniku to on ze jak nie usune torbieli to mam do niego nie przychodzic bo nie jajeczkuje i nie ma sensu a zaszłam od razu ba byłam w wielkim strese bo od 3 mcy mam problemy finansowe i inne tak ze dziewczyny obalam kilka mitów : 1- z torbiela mozna zajść 2 po 30 tez ;D :laugh: :laugh: :laugh: 3 - w stresach jesszcze szybciej ;D ;D ;D ;D teraz mam innego ginekologa no zobaczymy jaki bedzie a Inez współczuje i trzymaj sie ciepło bedzie dobrze bo musi byc i inne dziewczyny tez głowa do góry
Hej, ja dowiedziałam się w 11tyg, że przestało mu bic serduszko, nie wiadomo dlaczego.....pewnie nigdy się tego nie dowiemy. Teraz sataramy sie już 5 cykl i dalej nic, zaczynam tracić nadzieję, czeka nas badanie wrogości śluzu i byc może inseminacja jakoś licze bardzo na ten zabieg. Czy może któraś z Was ma jakieś doświdczenia z tym zabiegiem????
Agnieszka18 pisze:Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....
I AMEN
ZATEM CZEKAMY NA EFEKTY
monika3
Mama Amelki i Filipka
Witaj Babs1975
Tak mi przykro z powodu fasolki...nawet nie zdążyłaś się nia nacieszyć...a juz stała się Aniołkiem...
Nie martw się...trzeba wierzyć że wszystko się ułoży i doczekacie się maleńkiego Skarbu i nietrac nadzieji!!!
Ściskam mocno
Tak mi przykro z powodu fasolki...nawet nie zdążyłaś się nia nacieszyć...a juz stała się Aniołkiem...
Nie martw się...trzeba wierzyć że wszystko się ułoży i doczekacie się maleńkiego Skarbu i nietrac nadzieji!!!
Ściskam mocno
reklama