reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

Dziewczyny jesteście kochane !!!!!!
dziękuję za słowa otuchy

ostanio wokół mnie pełno małych fasolek takich świeżutkich 5 i 7 tyg, które powstały zaraz po odstawieniu atykoncepcji

i jak tu się nie załamać, ale co tam, licze na to że i mnie się uda. Żeby jeszcze tylko to wojsko mojego męża było sprawniejsze i szybsze.........

reklama
Ines pisze:
A ja testuję w piątek (robię betaHCG bo "siusianym" nie ufam!)... chyba że dzisiejsze krwawienie, które notabene na chwile obecną ustało ::) nie rozkręci się w @...
a kiedy najwcześniej można robić betę?

Sossenka podobno można robić już w 7 dni po owu, jednak lekarze zalecają zaczekać do 10 - 12 dnia po owu... U mnie to będzie już 13 dzień po owu bo mimo suwaczka dzisiaj jest już 10 dzień. Owu była u mnie w 11 dc.

A jak tak szczerze to powiem Wam ze nie patrze na suwaczek :D jest bo nie chce sie wyrozniac  ;D ;D (zartuje :p ) ... wiem kiedy mam dostac @ , jak sie spozni zrobie tescik i sie wyjasni, albo i nie , wtedy poczekam jeszcze pare dni i jak nie dostane pojde do gin i sie wyjasni  :D

u mnie z kolei to chyba dopiero w tym cyklu owu pokryła się z suwaczkiem... bo w poprzednich, to nie... chyba były jakieś zawirowania... ;D

sossenka pisze:
czyli niewiele wcześniej od teścików... :(
Może i niewiele, ale lakarze mówią że jak w 12 dpo betaHCG będzie negatywna to już ciąży na pewno nie ma! Tzn. zdarzają się oczywiście wyjątki, ale wyjątki potwierdzają regułę ;) ;D

reklama
Huuuraaaaaaaaa Huuuuuuraaaaaaaaa !!!!! ;D Udalo się nałapałam fluidków od Lilith! :)

Do góry