reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

Bo ja Ci powiem , ze te male zadziory to najlepsze psy zaczepno obronne , on zaczepia ,a potem leci do Ciebie po obrone ;) .... slodkie psiny :)...ogolnie to ja chyba pominelam sie z powolaniem, zamiast psychologie powinnam studiowac weterynarie ..hehe  ;D

Niom ale zboczylysmy okrutnie z tematu  ....jak tam starania??:> sa jakies nadzieje ze zostane ponownie ciocia ???  ::) bardzo , bardzo , bardzo chce byc znowu internetowa ciocia :)
i co by byla jasnosc , mamuska tez pragne byc :)

a tak na marginesie , czy zmiane zabarwienia "otoczek" wokol sutkow mozna zalicz do objawow ciazowych ?? hmmm.... bo gdzies cos podobnego czytalam , tylko nie wiem z czym to laczyc  ::)

reklama
MONIQA my nie mamy psiaka ja maze o yorku i owczarku niemieckimL:)jak mieszkalam z rodzicami to byl latlerek zawsze wtyulal mi sie w kolanka i spal:)a co do zmiany zabariwenia sutkow to slyszalam o tym i podbno mozna to zaliczyc,CO do tego czy to i mnie moze mala kruszynka to raczej male szanse dopiero raz sie kochalismy po okresie wiec raczej nie i jeszcze w dni nie plodne bodajze :(

M.a.l.i.n.k.a  jesli chodzi o fasolke to nigdy nie mow nigdy :-*

a jesli chodzi o pieska , to ja mam owczarka belgijskiego... tesh ladny  ;D i bardziej towazyski ;)

MONIQA jesstes siiperowska.Nie wiem jakos teraz sie uspokajam i nie zastanaiwam sie czy jestem w ciazy czy nie.Takie juz wielkie starania istawilismy sobie w lipcu jak wyjedzimy na wakacje.Te klotnie to najczesciej sa spowodowane meza praca on sie grzysie bo cos tam to jest na wszystkich zly ja to odbieram opacznie i wychodza ine sytuacje wcale nie potrzebnie.Wiesz staralam sie dzisaj udawac przez jakis czas ze jest mi obojetny.Jak wyszlismy na dworek i stalam tylem w koncu mnie dotchnol i wtedy juz nic nie moglam zrboic :) juz bylam jego :)

m.a.l.i.n.k.a odrazu wyczoc ze dzisiaj wstalas w dobrym humorze i oby tak dalej  :-*

Ja mam dzisiaj znowu swietny humorex .... teraz szybko zabieram sie za sprzatanie a pozniej sru do Krakowa .... bede jesc, tanczyc i plotkowac  ;D ;D hehe ..... a jutro odsypiac  ;) :laugh:

Oczywiscie ze z mezem ...ktos mnie musi tam zawiezc ;D...nie no zartuje, jedziemy do kolezanki na urodzinki i mam zamiar dobrze sie bawic, zreszta jak zawsze :)

MONIQA heh dobre dobre :) ja sie wybieram na prawko okolo stycznia lutego :) moze mi nic planow nie pokazyuje bo juz sie wybieram i wybieram.Mezsulek mnei poducza jedzidc heheh w czwarte pierwszy raz siedzialam za kolkiem i zrezygnowlam po pierwzszym przejachaniu na totalnym gazie :) ale teraz mam znowu checi i czuje sie pewniej za kolkiem

Malinka niom to zdawaj na to prawko, a kiedys moze razem gdzies sie wybierzemy , my, nasze polowki i Nasze pociechy :) ... ja mam prawko juz od 7 lat... podobno jezdze jak mezczyzna(zdecydowanie) a jak kobieta (rozsadnie)  ;D , no ale jak to bywa zrobilam sie wygodnicka i teraz maz mnie wozi, aczkolwiek uwielbiam prowadzic ;)

reklama
Do góry