reklama
Ja wczoraj rozmarzyłam sie jak widziałam sie z kumpelą..w 6-tym miesiacu ciazy..ale wymiatała na weselu..Ma mały brzunio, ze wiele osób nie wierzyło, ze to juz 6-ty..słow..taki tyci ma..i dziewczynkę-Kamilkę nosi pod serduchem
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA a co tam myslalas ze sie rozmazylas? i jesli mozna wiedziec to skad jestes??
DORKA tez bym chciala taki malutki brzusio miec heh
DORKA tez bym chciala taki malutki brzusio miec heh
Moniqa
i moje dwie połówki :)
m.a.l.i.n.k.a myslalam sobie duuuuuzo ... w tamtym roku jak bylismy z mezem w podrozy poslubnej to tak rozmyslalismy jakby to pieknie bylo w tym roku na wakacje pojechac z dzidza albo z dzidzia w brzuszku .... a jeszcze jakby jeszcze ktos tak samo oczekujacy na tą swoja pocieche pojechal z nami ..... super by bylo ..... myslalam o wakacjach nad morzem ... wspolne spacery na plaze .... lazenie po sklepach ;D ... obiadki z mnostwem pysznosci .... mmmm ..... nic dodac nic ujac ...luz, blues....i my we dwie na czele , a za nami nasze polowki z tobolami hihi ;D
m.a.l.i.n.k.a
MONIQA nio ba jak ze by inaczej siuper by bylo uwielbiam plaze
no to dziewuszki musicie koniecznie sie zgadać..my w tym roku razcej weekendziki ewentualnie gdzies..niestety poierwszy rok na dłuzej musimy odpuscić..praca..praca..praca..budowa..no, ale ..pewnie jakiś spontan w wolncyh chwilach bedzie..
V
viwiane
Gość
A ja się dzisiaj uśmiałam jak zobaczyłam wypowiedz Izabelki na początku forum
Izabelka - ten na górze wie
A my się przestajemy na razie starac! Tan postanowilismy, najpierw muszę podreperować zdrówko.Ale mam nadzieję, że mojej brzydszej połowie minie ten stan i w wakacje jub po zaczniemy znowu starania o bobaska. Ale zeby wam nie było za dobrze-to tu zostaje, pokazywać się będę żadziej, ale będę was śledzić na bierząco :laugh: :laugh:
Izabelka pisze:No to ja założę ;D
My staramy się drugi cykl.... a teraz może już jestem w ciąży kto wie????
Jutro idę po teścik i wam się pochwalę mam nadzieję!!!
Ale testy najlepiej robić rano, prawda?! Jak tak to napiszę we wtorek ;D pozdrawiam
Izabelka - ten na górze wie
A my się przestajemy na razie starac! Tan postanowilismy, najpierw muszę podreperować zdrówko.Ale mam nadzieję, że mojej brzydszej połowie minie ten stan i w wakacje jub po zaczniemy znowu starania o bobaska. Ale zeby wam nie było za dobrze-to tu zostaje, pokazywać się będę żadziej, ale będę was śledzić na bierząco :laugh: :laugh:
m.a.l.i.n.k.a
DORKA nio masz racje kirde lae mi jest goraco
reklama
A
Agnezzz
Gość
a my już postanowiliśmy - dla zdrowia psychicznego trzeba wziac urlop i wyjechac. Ostatnio jezdzilismy w gory, wiec tym razem ja wybieralam. Padlo na Sopot. Mam zamiar lezec na plazy, zwiedzac Trojmiasto, Powyspe Helski i w koncu odpoczac....bo jak nie to wykituje...