reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

m.a.l.i.n.k.a bardzo milusio ...nawet jush sobie tak wczoraj siedzialam w pokoju i myslalam .... mmmm... troszke sie rozmarzylam ;)

reklama
Ja wczoraj rozmarzyłam sie jak widziałam sie z kumpelą..w 6-tym miesiacu ciazy..ale wymiatała na weselu..Ma mały brzunio, ze wiele osób nie wierzyło, ze to juz 6-ty:)..słow..taki tyci ma;)..i dziewczynkę;)-Kamilkę nosi pod serduchem:)

MONIQA a co tam myslalas ze sie rozmazylas? i jesli mozna wiedziec to skad jestes??

DORKA tez bym chciala taki malutki brzusio miec :p heh

m.a.l.i.n.k.a myslalam sobie duuuuuzo ... w tamtym roku jak bylismy z mezem w podrozy poslubnej to tak rozmyslalismy jakby to pieknie bylo w tym roku na wakacje pojechac z dzidza albo z dzidzia w brzuszku :) .... a jeszcze jakby jeszcze ktos tak samo oczekujacy na tą swoja pocieche pojechal z nami ..... super by bylo ..... myslalam o wakacjach nad morzem ... wspolne spacery na plaze .... lazenie po sklepach  ;D ... obiadki z mnostwem pysznosci .... mmmm  ..... nic dodac nic ujac ...luz, blues....i my we dwie na czele , a za nami nasze polowki z tobolami  hihi  ;D

no to dziewuszki musicie koniecznie sie zgadać:)..my w tym roku razcej weekendziki ewentualnie gdzies..niestety poierwszy rok na dłuzej musimy odpuscić..praca..praca..praca..budowa..no, ale ..pewnie jakiś spontan w wolncyh chwilach bedzie..;)

A ja to uwielbiam siasc sobie wieczorkiem na plazy...chlodek .... szum fal ...... i tak sobie siedziec wtulona w mezusia ... wdychajac to swierze powierze i rozplywac sie  ;D

Dorka spontany podobno sa najlepsze ;) ....

A ja się dzisiaj uśmiałam jak zobaczyłam wypowiedz Izabelki na początku forum :)

Izabelka pisze:
No to ja założę ;D
My staramy się drugi cykl.... a teraz może już jestem w ciąży kto wie????
Jutro idę po teścik i wam się pochwalę mam nadzieję!!!
Ale testy najlepiej robić rano, prawda?! Jak tak to napiszę we wtorek ;D pozdrawiam

Izabelka - ten na górze wie :)

A my się przestajemy na razie starac! Tan postanowilismy, najpierw muszę podreperować zdrówko.Ale mam nadzieję, że mojej brzydszej połowie minie ten stan i w wakacje jub po zaczniemy znowu starania o bobaska. Ale zeby wam nie było za dobrze-to tu zostaje, pokazywać się będę żadziej, ale będę was śledzić na bierząco :) :laugh: :laugh: :D ;)

reklama
a my już postanowiliśmy - dla zdrowia psychicznego trzeba wziac urlop i wyjechac. Ostatnio jezdzilismy w gory, wiec tym razem ja wybieralam. Padlo na Sopot. Mam zamiar lezec na plazy, zwiedzac Trojmiasto, Powyspe Helski i w koncu odpoczac....bo jak nie to wykituje... :D

Do góry