reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

m.a.l.i.n.k.a ktora pierwsza bedzie nosic pod serduszkiem dzidzie to sie okaze pewnie niebawem :)

a szczerze powiem , ze nie wiem co dzisiaj we mnie wstapilo, jakos tak odeszla ode mnie ta beznadziejnosc , ze pewnie to nie teraz, ze @ sie pojawi , ze bede sie dlugo pewnie jeszcze starac ...nie ma tego , zniklo ..... jakos tak bardzo pozytywnie dzisiaj mija mi dzien .... to pewnie przez wiadomosci od Izabelki i Dodeczki jak rowniez z pieknej pogody :)

Dziewczeta zyc sie chce !!!  ;D Jutro weekend , jupiiiiii  ;D

reklama
MONIQA wiecie co dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz sama nie wiem czy ja wygladam na jaks rozdrazniona? znowu sie posprzeczlama z mezem przez gadulca :( moi rodzice kupili sobie mieszkanie w bloku i tera je remontuja no i pozyczyli od mojego tescia dzis betoniarki no i nie zdazyli zalac podlog w calym mieszkaniu i chcieli betoniarkie do piwnicy no bo po co jezdzic w kolko ???? to nie bo sie poniszczy boze jacy ludize sa tempi ze tak powiem i znowu mosi wstac po 6 rano ale co tam dla tatusia to sie siediz cicho !!!!!!!!!!!!!!!! a juz sie czulam lepiej

Nie denerwuj sie tak mocno... zobaczysz będzie lepiej... może zostaw kompa i idź na spacerek-po co masz się wkurzać!!

IZABELKO niesety ze spacerku nici ten moj gadzina skonczyl juz prace i niedlugo bedzie w domu!! mam nadzieje ze sie obedzie bez klotn,I jak ja mam zajsc w ciaze?? dziecko by sie zestresowane urodzilo heh

m.a.l.i.n.k.a nie stresuj sie moja droga :) ..... olej system... to ze ktos ma cos nieprzyjemnego do powiedzenia nie znaczy ze ty musisz to "przejac" .... po prostu wez to na luzie ...usmiechaj sie ... powiedz " dlaczego mam byc rozdrazniona, przeciez taki piekny dzien" ..... obejmij tego zgredka meza i ucmokaj go i powiedz "kochanie nie dzisiaj i tak juz mamy schrzaniony humor , wiec zamiast go pogarszac , naprawmy go " ....mam nadzieje ze podziala, u mnie dziala .... aczkolwiek my zadko kiedy sie klocimy .... powodzenia w naprawianiu humorka :) buziaczki :-*

MONIQ no ii i znowu placze Smutna(y):(ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze m arudze ale nie chce sie nikomu skarzyc.I JAK JA MAM SOBIE PORPAIWC HUMOR :(

m.a.l.i.n.k.a wiesz co ja Ci proponuje ..... jak nie masz jeszcze pieska , to ja ci sprezentuje jak moja sunia sie oszczeni .... naprawde ...jak mi ciezko, brakuje mi towarzystwa ona zastepuje mi wszystkich ....jest przytulanska bardzo i kocha swoja pancie ;) ..... 40 kilo zywej wagi uwalajace sie na tobie zeby poprawic ci humorek i nie ma bata zeby nie przeszlo :)  :p ...yyyy nie wiem jak sie wkleja zdjecia wiec jak wymysle to ci ja pokaze ..... :) o nie , w avatorku masz jej pyszczek ;D ale jak dam rade to cala ci ja zaprezentuje :-*

i prosze nie smuc sie juz.... prosze :)

wiesz M.a.l.i.n.k.a, MoniQa ma racje..Mój mąz tez bardzo dużo pracuje..ciągle delegacje..itd.., ale jakoś już przyzwyczailiśmy sie do tego..te powroty są wówczas takie fajowe:)..i to prawda, że jak kolezanki znajomi, przyjaciele..czasem nie mają czasu..to na takie długie spacery..bądz samotne wieczory cudowny przytulak to super sprawa:)..(póki kruszynki nie ma:):) ;)..i dom pusty, jak w miom przypadku..My planujemy, jak skończymy budowe sprawic sobie drugiego..ale juz duzego psiaka..doga niemieckiego, badz terriera olbrzyma..a co..i rozmnożyć sie..by w domku było wesoło:) ::)

Dorka wiesz , ja to ogolnie jestem zdania...im wieksze potworki tym bardziej przytulanskie ;) ...... moja sunia moze nie nalezy do olbrzymow jak dog olbrzym , ale swoje ma i swoje wazy ..... a pamietam jedna historie jak kumpel mial doga arlekina i ten wspanialy "malutki piesek" ubzdural sobie ze jest miniaturka ratlerka i ladowal mi sie na kolana ....oj ...ciezko bylo  ;D

reklama
:)..ja póki co mam malego okrucha ..waży niecale 5 kg..malutki jamniczek szorstkowłosy:)..ale pewnie by chciał jakiegoś brata..wiekszego, którego by mógł pilnować(bo straszny zadzior z niego:) ;)

Do góry