reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

hej no niesety nie mialam czasu zeby sie przespac:)

PLUSKWA :) nie wiem ja juz sie nie napalam zobaczymy czy do 15 czerwca pojawi sie @ czy nie :)

reklama
DreamsAboutBaby i Elżbietka..ja nic nie chcę mówić, ale czyzby się malutka dzidzia w Was zagnieździła...:D :D Wszystko na tow skazuje. Spieszcie z informacjami :)

m.a.l.i.n.k.a trzymam kciukasy zeby sie nie pojawila..... i mam nadzieje ze bedziesz kolejna ktora bedzie dzielic sie z nami wrazeniami :-*

MONIQA dzieki za slowa otuchy.jA popsru nie naiwdze @ przez caly piwerszy dzien leze i nie moge sie ruszac bo mnie brzucho boli .Ty bedziesz pierwsza odemnie kotra bedzie miala dzidzie zobaczysz

Dreams i Elżnbietko wierzę że wam sie uda!!! Dajcie od razu znać jak zateścicie!

Też trzymam za Was kciuki! W końcu się uda! Od paru miesięcy ten cykl jest pierwszy w którym nie czekam, nie denerwuję się i nie latam po aptekach za testami. I wiecie co, chyba był mi potrzebny taki miesiąc odpoczynku. Jeszcze niecałe dwa tygodnie i wyjeżdżam odpoczywać a teraz naprawdę z utęsknieniem wypatruję @ , by szybko minęła i do roboty! Tym razem musi się udać!!!!! ;)

dziewczyny nie martwcie się, tylko spokojnie ja też dlugo nie moglam zajść w ciąże aż, zaczęłam się martwić co miesiąc latać do gina, w końcu mi facet powiedział, że mam się wyluzować a @ samo przyjdzie i miał rację!!!
trzymam kciuki za wszystkie starające się o maluszka na pewno się Wam uda buziaki :)

JUSTI wielkie dzieki i wielka buzka za slowa otuchy.To siuper ze ty masz swoje upragnione malenstwo jesli mozna wiedziec ktory misiac?

reklama
Margolis zazdroszczę wyjazdu:) ładnie sie opal :) i przywieź ze sobą lokatora :) a kiedy i gdzie ruszasz? Oczywiście jeżeli można zapytać ;D

Do góry