reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

Witam sie i ja

No prosze a ja was nie widzialam....draniuuuuu i ty mi nie powiedialas ze taki watek istnieje!!!!
Gdzie moge dane przeslac???

A no i na dzien dobry mam takie pytanko do mamusiek co wizzair lataja do Pl. Mianowicie lecimy z dwojką i zabieramy tylko jeden wózek, czy mozemy w zamian za drugi wozek zabrac fotelik???

reklama
jola, nastepnym razem sie poprawie ;-)
A dane mozesz przeslac do tichonka, tylko z tego co wiem, to narazie Jej nie ma, bo net szwankuje, cus w ten desen ;-)

Jestem już:-)
Widzę,że o mnie mowa:-)
Jola zaraz bejbika dodaję:tak:

tak jak pisałam. WITAM SIĘ JAKO MAMA ŚLICZNEJ AGATKI :)
GRATULUJĘ!!!
congratulations-on-the-girl.gif

witam mamusie ;-) pytanko mam do Was.. borykam sie z czerwonymi plamami na policzkach Maksa (synka, 2,5miesiaca ma) i zastanawiam sie czy moze byc uczulony na "irlandzka" wode... mleko pije cow&gate, dobrze przybiera na wadze, tylko te plamy... do irl doktora nie ma po co isc, bo powie mi, ze szystkie dzieci tak maja i ze to jest OK (bylam, tylko sie zdenerwowalam).. jak bylo z waszymi maluszkami? moze zaobserwowalyscie ze im sie skora wysusza od tej wody? nie chce zeby to bylo azs :-( pozdrawiam
Mój Matt miał jakąś wysypkę przez ponad 2 miesiące i lekarz oczywiście mnie też powiedział,że dzieci tak mają i wszystko jest ok:sorry2:Ja smaruję mu buźkę maścią Emulsifying ointment:tak:To bardzo tłusta maść,jak smalec,ale ja nakładam rano i wieczorem niedużo na buźkę,jak krem do buzi i Matt ma śliczną,gładką skórkę:tak::-)
Emulsifying Ointment 500g | D.L.Ogle

reklama
witam mamusie ;-) pytanko mam do Was.. borykam sie z czerwonymi plamami na policzkach Maksa (synka, 2,5miesiaca ma) i zastanawiam sie czy moze byc uczulony na "irlandzka" wode... mleko pije cow&gate, dobrze przybiera na wadze, tylko te plamy... do irl doktora nie ma po co isc, bo powie mi, ze szystkie dzieci tak maja i ze to jest OK (bylam, tylko sie zdenerwowalam).. jak bylo z waszymi maluszkami? moze zaobserwowalyscie ze im sie skora wysusza od tej wody? nie chce zeby to bylo azs :-( pozdrawiam

moj Szymek tak mial i okazalo sie,ze to skaza bialkowa

Dzięki Tichonku. To skoro jjuż jesteśmy na liście to predstawiam 4,5miesięczną Liwię:-)

Zobacz załącznik 384350 Zobacz załącznik 384351 Zobacz załącznik 384352

jola.24, widze,ze u Ciebie tez taka mala roznica... jak dajesz rade?

dziewczyny, ale sliczne te Wasze pociechy! :)

Do góry