reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

angun ja mam ogólnie małe cycuski (nawet minimini :-D bym je nawała) i własnie też mi się takie flaczki zrobiły- mam nadieję że to minie no bo kurde nie dość że ledwo odstają to jeszcze flaczki :no: :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Eee moje nie sa miekkie flaczki :-) Moze mnielastyczne niz 4 lata temu, ale nadal chodze w miekkim staniku typu sporotwy bezszwowy i jest naprawde super! ;)
Tyle ze sie zmniejszyly. Karmiac piersia moglam liczyc na jakies D/E a teraz standard C miseczka.

Przy okzji... Mozecie polecic jakas konkretna marke biustonoszy z ktorej jestescie zadowolone? Bo aj kupowalam juz w Donnie i jeszcze drugim markowym bardzo drogim - nie pamietam nazwy i zawsze cos bylo nie tak :/

Moze Triumph?
Albo jakas inna... ;)

Ostatnia edycja:
nimfii- to wszystko zależy jak trafisz. Ja mam pare z triumpha i niektóre są ok a niektóre mi nie podpasowały. Tzn w sklepie ładnie leżały a w domu jak się normalnie ruszałam to pół cycka na wierzchu. Ale ogólnie mają dobre staniki.

Nimfii to zazdroszczę ;-)

Ja mam ze stanikami bardzo duży problem,bo się zawzięłam,ze nie będe kupowała typowych 75 b czy nawet c. Koleżanka brafiterka mi dokładny rozmiar zmierzyła i naprawdę laski jest róznica, w komforcie noszenia przede wszystkim, chociaż trzeba się przyzwyczaić. Ja z moimi małymi kluseczkami mam 70E !:szok: Ale nie o rozmiar miseczki tu chodzi a ogólnie łącznie z obwodem, bo przy 70 to E wcale nie jest takie duże.
Polecam nawet na stronie sobie sprawdzić www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ . Dobry rozmiar biustonosza też te piersi nam jakoś poprawi po karmieniu.
No więc ja mam teraz problem ze znalezieniem takiego rozmiaru, bo w takich normalnych sklepach, czy sieciókach niestety ciągle zacofanie rozmiarowe,a na kilka biustonoszy Konrada to mnie nie stać.

Nimfii właśnie Konrad ma bardzo fajną i łądną bieliznę w różnej rozmarówce. Ja miałam dwa staniki,ale jeszcze wtedy źle dobrany rozmiar i ich nie noszę, a szkoda bo są śliczne.

Angun ja mimo, ze długo nie karmiłam to piersi inaczej wygladają niz kiedyś, ale ogolnie jestem zadowolona, bo zostały mi wieksze;-)

nimfii ja moge z czystym sumieniem polecić właśnie Konrada, a także sklep Esotiq. Mają bardzo wygodne staniczki w pełnej rozmiarówce i w przystepnych cenach. Ale tak jak Madzia pisze, najważniejsze to dobrze dobrać rozmiar:tak:

Madzia ja bardzo lubię Konrada, ale zamiawiam przez internet, jest taniej. A jeszcze moge Ci polecić, tak jak pisałam nimfii, sklep Esotiq. Mają tam taką prawdziwa rozmiarówkę od obwodów 60 i panie tez sie znają. A ceny normalne. Ja jak tam idę to kupuje wszystko co akurat jest w moim rozmiarze, bo gdzie indziej nie dostanę nic;-)Jakaśmasakra jest z tymi stanikami.

Ten konrad i estotiq to sklepy interentowe czy normalne? Nie slyszalam o nich.

madzia
tak wiem wlasnie mierzylam sobie tak rozmiartowke i wg tego na mnie pasowaly 65E i taki tez kiedys zakupilam 100zl wydalam i w sklepie wydawal sie byc dobry ale w domu zyc w nim nie moglam :(
Musze sobie jeszcze raz dokladnie posprawdzac te rozmiarowke bo ja tez mam problem zawsze z obwodem pod biustem bo jestem szczupla

Ostatnia edycja:
nimfii bo to trzeba pochodzić w tym nowym rozmiarze i sie przyzwyczaić. Jak byś sie przemogła to zobaczysz jak później super sie bedziesz czuła w takim staniku:tak:
Konrad to firma stanikowa, maja ja niektóre sklepy stacjonarne i wiele internetowych. A Esotiq to sklep stacjonarny.

Ok dzieki ;-)
margana akurat w tamtym modelu na bank nie dalam rady bo ramiaczka byly za krotkie i nie moglam zregulowac zeby byly dluzsze. Bo tak pod bistem to w sam raz byl tylko podczas chodzenia ramiaczka mi sie wzynaly

reklama
Nimfii a nie dasz rady zmienić ramiączek? szkoda 100 zł
Ja mam za to problem z za długimi ramiączkami. Mama dwa staniki,niby rozmiar dobry,a ramiączka mogłyby być krótsze, bo odstają. Wymienic się nie da, bo są nie zdejmowane:dry:

Do góry