Dziewczyny ja też nie miałam jeszcze @. A jestem ponad 8 mcy po porodzie. No ale u mnie nigdy nie było regularnie. Z tym, że to mnie powoli zaczyna doprowadzać do szału. Przed ciążą miałam co 1,5 mca i w sumie nie przeszkadzały mi długie cykle, z tym, że wolałabym żeby w ogóle jakieś były. A karmię już tylko 3-4 razy na dobę w tym w nocy głównie.
reklama
onanana
Fanka BB :)
martttika ja przed ciąża miewałam @ raz na 60 dni. mało kiedy występowala samoistnie- często tzreba było wywoływac luteiną. czasme i dłużje nie było. Miałam rozwalone hormony. Żeby zajśc w ciążę musiałam je unormować. Mam więc nadzieję że teraz już będe normalnie funkcjonować
Ponko kochana na bank niedługo @ Cię nawiedzi. Takie długie cykle są ok, byleby @ wogóle była a nie tak jak u mnie. Nigdy nie wiedziałam kiedy się spodziewać..
Ponko kochana na bank niedługo @ Cię nawiedzi. Takie długie cykle są ok, byleby @ wogóle była a nie tak jak u mnie. Nigdy nie wiedziałam kiedy się spodziewać..
Onanana ja w ogóle tylko 4 lata miesiączkuję. Mam 22 lata, pierwsze miesiączki miałam co pół roku. Teraz się boję, że znowu będę miała zastój. Brałam luteinę (nie pomagała), zastrzyki i badałam hormony co miesiąc. Oby było dobrze. Niby ta @ jest zła i każda jej nie znosi ale przecież jak jej nie ma to jest objaw czegoś i raczej nie powinno się tego bagatelizować.
Niuniunia20
Laski ja miałam odwrotnie z @, jak byłam nastolatką to miałam mega obfite @, w łóżku leżałam 3 dni i myślałam, ze umieram bo tak bolało. Jak zaczęłam seksić się ze swoim mężem to @ były mniej bolesne ale nieregularne no i skąpe. Teraz po porodzie miałam pierwszą @ 29 kwietnia i teraz 10 czerwca (w nocy po chrzcinach Wiki) więc znów są nie regularne. Z tego co wiem to po porodzie można nie mieć rok @ więc jeszcze możecie być spokojne ale po roku jeśli nadal brak to koniecznie do lekarza,
Ponko i Onanana dziewczyny mam nadzieję, że się u Was będzie lepiej z tymi hormonami i @ po porodzie;*
Ponko i Onanana dziewczyny mam nadzieję, że się u Was będzie lepiej z tymi hormonami i @ po porodzie;*
Margana
Dziewczyny wspołczuje Wam takich nierególarnych cykli. Ja to zawsze miałam bardzo regularne przed tabletkami (kiedy to było;-)), za to okropnie bolesne, nie dawałam juz rady. Na tabletkach było juz duzo lepiej. Po odstawieniu jak chciałam zajsć w ciażę też od razu wskoczyły na swój rytm. Na pradwe super, ze Wam sie te ciąże udały:-)
reklama
Gola84
Laski, mnie już od kilku m-cy (może 3-4 ) czasem boli brzuch jakbym miała @ dostać, ale nadal nic i też nie miałąm jeszcze @. Przed ciążą , cykle nieregularne co 28, 40, 35 dni różnie i przeważnie zajebiście bolesne, do tego stopnia, że na pogotowiu lądowałam