reklama
Mój był identycznyDziewczynki zrobiłam dziś test innej firmy i taki wynik Dalej bladzioch ale jest i to najważniejsze
wikoosia
Fanka BB :)
Ja też w nocy miałam temperature 37,5 . Mąż mówi że płonęłamTak, rano zrobilam kolejny pink test płytkowy, wyszła blada kreska, w sumie taka sama jak wczoraj wieczorem, potem pojechałam zrobić betę, więc czekam na niecierpliwością❤ a temperatura dzisiaj znowu wzrosła i miałam 37,22.
O kurczę... mi zaproponowali jeszcze przy okazji bezpłatne zrobienie badania HCV i teraz się stresuję, czy wyjdzie negatywnie i czy wszystko będzie w porządku. Echh ja to zawsze snuję jakieś czarne myśliJa też w nocy miałam temperature 37,5 . Mąż mówi że płonęłam
wikoosia
Super wynik Brawo Kochana mamy to!! Ja niestety nie mam jak pójść na betę bo pracuje od 7.00, dopiero w sobotę pojutrze pójdę jeśli znajdę jakieś w ogóle laboratorium czynne w sobotęDostałam właśnie wynik beta HCG i mam 334 A HCV wyszło na szczęście negatywnie.
A do lekarza jako na 1 wizytę na kiedy się umawiasz ?
Madzia86G
Nie chcę ci nic mówić, ale wg mnie to wcale nie jest jakiś wielki bladzioch. Kreseczkę ( może i delikatną ) ładnie widać.Hej ja też dziś testowałam ! Owulacje mialam 22 pazdziernika też mam takiego bladziocha jak Ty i też niedowierzam, wydaje mi się że jakiś felerny test. Jutro kupie innej firmy i powtórze. Oby nam sie udało !!!
A test oczywiście zrób sobie jeszcze raz jeśli chcesz ( ja machnęłam 3 ) ale poczekaj sobie z 2 dni i wtedy porównasz z poprzednimi kreseczkami.
Elmirka91
Moderator
O mamuniu zupełnie jak ja rok temu! 22.10.20 owulacja a 03.11 zrobiłam pierwszy test i właśnie taka kreska widoczna gołym okiem. Moje druga krecha urodziła się w 39tc 05.07.2021 i właśnie śpi a ja odpoczywam bo dziś dała czadu!Hej ja też dziś testowałam ! Owulacje mialam 22 pazdziernika też mam takiego bladziocha jak Ty i też niedowierzam, wydaje mi się że jakiś felerny test. Jutro kupie innej firmy i powtórze. Oby nam sie udało !!!
Gratulacje dziewczyny, lajtowej ciąży i szybkiego porodu!
reklama
Echhh to kiepsko, że musisz tyle czekać, ale na pewno w sobotę znajdziesz jakieś pracujące laboratorium no właśnie zastanawiam się kiedy pierwsza wizyta, ale myślę, żeby tak w 6. tygodniu wypadła, bo wtedy podobno juz może być coś widać na USG na razie w sobotę powtórzę betę i sprawdzę jaki jest przyrost. Trzymam kciuki za Ciebie❤Super wynik Brawo Kochana mamy to!! Ja niestety nie mam jak pójść na betę bo pracuje od 7.00, dopiero w sobotę pojutrze pójdę jeśli znajdę jakieś w ogóle laboratorium czynne w sobotę
A do lekarza jako na 1 wizytę na kiedy się umawiasz ?