To bejbik - wcześniej już takie robiłam j nie miały kreski kontrolnejCoś przebiją, ale ja bym jutro powtórzyła test, a dopiero potem na betę.
Jeśli to test pink to one mają taka dość wyraźną kreskę fabryczną.
Niemniej życzę aby było tak jak chcesz i niech ciąża będzie nudna i spokojna.
reklama
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Coś widać, ale niestety może to być złapana ciąża biochemiczna. Czasem warto się wstrzymać by nie robić sobie nadziei. Poczekaj kilka dni
Aktualizacja
Uznałam że zrobię dziś jeszcze jakiś test zanim wybiorę się na betę i oba pokazały blade kreski z tym że pink się po 3 minutach ładnie wybarwił
Zrobiłam betę - czekam na wynik.
Uznałam że zrobię dziś jeszcze jakiś test zanim wybiorę się na betę i oba pokazały blade kreski z tym że pink się po 3 minutach ładnie wybarwił
Załączniki
olka11135
Fanka BB :)
Aktualizacja
Nie no, tyle różnych testów się nie myli. Zdecydowanie ciąża
Potwierdzam beta 22.58 pojutrze powtórkaAktualizacja
Tinulka
Moderator
Super!Potwierdzam beta 22.58 pojutrze powtórka
Życzę nudnych 9 miesięcy
reklama
anabelle567890
Początkująca w BB
Ja również kilka dni przed miesiączką miałam kreskę, z tym że jeszcze mniej widoczną niż Twoja. Obecnie jestem na samym finiszu ciąży, czego życzę i Tobie
Podziel się: