reklama
wikoosia
Fanka BB :)
Hej nie sprawdzałam jeszcze :-( dopiero dzisiaj udało mi się załatwić tydzień wolnego. I od jutra będę działać. Tylko zastanawiam się jak lepiej zrobić czy jutro iść na betę a po jutrze powtórzyc aby sprawdzic czy przyrasta czy przyrost powinno się sprawdzać po dwóch dniach a nie dzień po dniu? To wtedy nie mam po co iść jutro bo czwartek jest wolny tylko poszłabym w środę, a powtórkę zrobiła w piątek.Wikoosia, sprawdzałaś betę? Ja juz jestem po drugim badaniu - 782.
Jak pójdziesz dziś to powtórka w środę.Hej nie sprawdzałam jeszcze :-( dopiero dzisiaj udało mi się załatwić tydzień wolnego. I od jutra będę działać. Tylko zastanawiam się jak lepiej zrobić czy jutro iść na betę a po jutrze powtórzyc aby sprawdzic czy przyrasta czy przyrost powinno się sprawdzać po dwóch dniach a nie dzień po dniu? To wtedy nie mam po co iść jutro bo czwartek jest wolny tylko poszłabym w środę, a powtórkę zrobiła w piątek.
Jak pójdziesz we wtorek to powtórka w czwartek.
wikoosia
Dzięki dziewczyny zmotywowałyście mnie i mimo że miałam do pozałatwiania dzisiaj inne sprawy to zebrałam sie i pojechalam na bete co prawda po śniadaniu ale pani w labo mówiła że nic sie szkodzi. Także w środe powtórka. Dam znac pozniej jak wynik :-)Jak pójdziesz dziś to powtórka w środę.
Jak pójdziesz we wtorek to powtórka w czwartek.
Oznaczenie HCG może być po jedzeniuDzięki dziewczyny zmotywowałyście mnie i mimo że miałam do pozałatwiania dzisiaj inne sprawy to zebrałam sie i pojechalam na bete co prawda po śniadaniu ale pani w labo mówiła że nic sie szkodzi. Także w środe powtórka. Dam znac pozniej jak wynik :-)
Czekamy z niecierpliwościąDzięki dziewczyny zmotywowałyście mnie i mimo że miałam do pozałatwiania dzisiaj inne sprawy to zebrałam sie i pojechalam na bete co prawda po śniadaniu ale pani w labo mówiła że nic sie szkodzi. Także w środe powtórka. Dam znac pozniej jak wynik :-)
Wow ekstra, no to teraz oby wszystko się u nas dobrze rozwijało❤ ja dzisiaj mam jeszcze teleporadę u położnej, zobaczymy co powie.Hej laski mam wyniki chyba jest OK w środę powtórka mam nadzieję że ładnie przyrośnie !!!
reklama
wikoosia
Noo cieszę się niesamowicie :-) A co będziesz konsultować :-) ? Ja mam tydzień urlopu to się będziemy się z fasolką wylegiwać a jak się czujesz ogólnie ? Masz jakieś dolegliwości ?Wow ekstra, no to teraz oby wszystko się u nas dobrze rozwijało❤ ja dzisiaj mam jeszcze teleporadę u położnej, zobaczymy co powie.