reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja testu ciążowego

reklama
Wikoosia, sprawdzałaś betę?😊 Ja juz jestem po drugim badaniu - 782.
Hej nie sprawdzałam jeszcze :-( dopiero dzisiaj udało mi się załatwić tydzień wolnego. I od jutra będę działać. Tylko zastanawiam się jak lepiej zrobić czy jutro iść na betę a po jutrze powtórzyc aby sprawdzic czy przyrasta czy przyrost powinno się sprawdzać po dwóch dniach a nie dzień po dniu? To wtedy nie mam po co iść jutro bo czwartek jest wolny tylko poszłabym w środę, a powtórkę zrobiła w piątek.

Hej nie sprawdzałam jeszcze :-( dopiero dzisiaj udało mi się załatwić tydzień wolnego. I od jutra będę działać. Tylko zastanawiam się jak lepiej zrobić czy jutro iść na betę a po jutrze powtórzyc aby sprawdzic czy przyrasta czy przyrost powinno się sprawdzać po dwóch dniach a nie dzień po dniu? To wtedy nie mam po co iść jutro bo czwartek jest wolny tylko poszłabym w środę, a powtórkę zrobiła w piątek.
Jak pójdziesz dziś to powtórka w środę.
Jak pójdziesz we wtorek to powtórka w czwartek.

Beta przyrasta dokładnie co 41 godzin, więc jak pisze Cerolajna - pn i środa albo wtorek i wtedy czwartek😊

Jak pójdziesz dziś to powtórka w środę.
Jak pójdziesz we wtorek to powtórka w czwartek.
Dzięki dziewczyny zmotywowałyście mnie i mimo że miałam do pozałatwiania dzisiaj inne sprawy to zebrałam sie i pojechalam na bete co prawda po śniadaniu ale pani w labo mówiła że nic sie szkodzi. Także w środe powtórka. Dam znac pozniej jak wynik :-)

Dzięki dziewczyny zmotywowałyście mnie i mimo że miałam do pozałatwiania dzisiaj inne sprawy to zebrałam sie i pojechalam na bete co prawda po śniadaniu ale pani w labo mówiła że nic sie szkodzi. Także w środe powtórka. Dam znac pozniej jak wynik :-)
Oznaczenie HCG może być po jedzeniu 😉

Czekamy z niecierpliwością😊

Hej laski mam wyniki chyba jest OK beta 550 w środę powtórka mam nadzieję że ładnie przyrośnie !!! ❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Wow ekstra, no to teraz oby wszystko się u nas dobrze rozwijało❤ ja dzisiaj mam jeszcze teleporadę u położnej, zobaczymy co powie.
Noo cieszę się niesamowicie :-) A co będziesz konsultować :-) ? Ja mam tydzień urlopu to się będziemy się z fasolką wylegiwać 😀 a jak się czujesz ogólnie ? Masz jakieś dolegliwości ?

Do góry