Werka jak milo Cie widziec co u Was ??? Krokus a jak mala Ninka?
Ania miala dzis bilans 16 mies, ma juz 85 i 11,5kg biega jak nakrecona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Werka jak milo Cie widziec co u Was ??? Krokus a jak mala Ninka?
Ania miala dzis bilans 16 mies, ma juz 85 i 11,5kg biega jak nakrecona
Dzięki że pytasz.Kaja jak sobie radzicie?
Kaja dobrze ze się odzywasz bo się martwiłam pisałam na drugim forum. Ważne że jesteście w domu i na pewno się niedługo dotrzecieDzięki że pytasz.
Coraz lepiej.
W domu to zawsze inaczej, lepiej.
Pierwsza noc była bardzo ciężka bo nie trafiliśmy z mlekiem i młoda płakała całą noc, o 5 rano poszłam spać, a tatuś już o 6 rano był po nowe mleczko, bo ja bardzo mało ściągam . na takie dwa karmienia wystarcza.
Teraz budzi się co trzy godziny na karmienie, chociaż w dzień ma i taką cztetogodzinną drzemkę .To jest taki mikrus że wszystkie ubranka w szafie są za duże
Sorki. Nie dostawałam powiadomieńKaja dobrze ze się odzywasz bo się martwiłam pisałam na drugim forum. Ważne że jesteście w domu i na pewno się niedługo dotrzecie
A jaki rozmiar nosi? Ania zaczynala od 50 i byly za wielkie wiec doskonale Cie rozumiem. Co do mleczka to u nas klopot bo nadal alergia na krowie i chociaż udalo sie przejsc z Neocate na Nutramigen ale zwyklych np Bebilonow nie daje rady. Od razu gorsza skóra i zaparcie. Sprobuje z kozim, są w Rossmanie…Sorki. Nie dostawałam powiadomień
Nic nie szkodzi, ważne że jesteście zdrowe i Was wypuściliSorki. Nie dostawałam powiadomień