Woooow gratulacje!!! To niezła niespodzianka!!!!! Trzymaj sie Kochana i odpoczywajPowiem wam że mam kinder niespodziankę i wyciągnęli ze mnie córę
Jeszcze jej nie tulę bo cc było z przygodami i mi krew dawali po.
Jutro więcej napiszę
reklama
Ja to miałam przygody podczas ccWoooow gratulacje!!! To niezła niespodzianka!!!!! Trzymaj sie Kochana i odpoczywaj
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę
A mloda jak? Czy pan Tata teraz szybko maluje pokoj z niebieskiego na rózowy???? Macie imie? Ale niespodzianka, caly czas mial być facet! Szok, myslalam ze to sie juz nie zdarza!Ja to miałam przygody podczas cc
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę
Przy naturalnym faktycznie moglo być groźnie! Ufffff….
Kiedy mozesz zobaczyc dzidzie?
Pokój z nami na razieA mloda jak? Czy pan Tata teraz szybko maluje pokoj z niebieskiego na rózowy???? Macie imie? Ale niespodzianka, caly czas mial być facet! Szok, myslalam ze to sie juz nie zdarza!
Przy naturalnym faktycznie moglo być groźnie! Ufffff….
Kiedy mozesz zobaczyc dzidzie?
Trochę dziwnie bo zawsze mówiłam i pisałam Młody a tu taka niespodzianka bo to u mnie takie cyrki, zawsze się coś wykrzaczy. Chłopak byłby tańszy w utrzymaniu
Mówiłam że mogą mi ją przywieźć ale chyba dobrze jej tam
Ostatnia edycja:
Bylas chyba mega nastawiona na chlopca? Ale córcie są super! Taka mini Ty! Zobaczysz bedziesz w niej zakochana po uszy! Ja z kolei marzyłam o corce i teraz mam moje największe szczęście. Ile waży i mierzy? Dostala max punktow?Pokój z nami na razie
Trochę dziwnie bo zawsze mówiłam i pisałam Młody a tu taka niespodzianka bo to u mnie takie cyrki, zawsze się coś wykrzaczy. Chłopak byłby tańszy w utrzymaniu
Mówiłam że mogą mi ją przywieźć ale chyba dobrze jej tam
10/10Bylas chyba mega nastawiona na chlopca? Ale córcie są super! Taka mini Ty! Zobaczysz bedziesz w niej zakochana po uszy! Ja z kolei marzyłam o corce i teraz mam moje największe szczęście. Ile waży i mierzy? Dostala max punktow?
2800 i 52 cm
Nie byłam nastawiona na chłopca, po tylu latach starań to ważne że bobas jest i będzie kochany
Super parametry! Taka drobna dziewczynka a Ty jak sie czujesz? Kiedy wyjdziecie?10/10
2800 i 52 cm
Nie byłam nastawiona na chłopca, po tylu latach starań to ważne że bobas jest i będzie kochany
nie wiem kiedy wyjedziemy. Codziennie mi krew do badań pobierają. Ja się czuję nawet dobrze.Super parametry! Taka drobna dziewczynka a Ty jak sie czujesz? Kiedy wyjdziecie?
reklama
Masz maluszka przy sobie? Jak wrazenia?nie wiem kiedy wyjedziemy. Codziennie mi krew do badań pobierają. Ja się czuję nawet dobrze.