Super prezent Mikołajkowy! Czyli w Boze Narodzenie juz nie posiedzisz spokojnie przy stole cudownie6 grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super prezent Mikołajkowy! Czyli w Boze Narodzenie juz nie posiedzisz spokojnie przy stole cudownie6 grudnia
A ktory to dzien? Ja zobaczylam i uslyszalam jak ciaza miala rowne 7 tyg, bo w 6 tyg nie bylo widac nawet Kropki. A tydzien pozniej piekna. Wlasnie idzie nam gorna jedynka i mam w domu dzikie wrzaski. Ciesz sie ciszą poki mozeszPowiem szczerze że jak tak późno ta beta ruszyła to ja nie spodziewałam się tego że serduszko usłyszę dzisiaj
Powiem szczerze że jak tak późno ta beta ruszyła to ja nie spodziewałam się tego że serduszko usłyszę dzisiaj
Według usg 6t +1 d a według ostatniej miesiączki 6t+3dA ktory to dzien? Ja zobaczylam i uslyszalam jak ciaza miala rowne 7 tyg, bo w 6 tyg nie bylo widac nawet Kropki. A tydzien pozniej piekna. Wlasnie idzie nam gorna jedynka i mam w domu dzikie wrzaski. Ciesz sie ciszą poki mozesz
Kawal Kropka! Anka na tym etapie miala 0,33 mm wiem bo mam zdjecie z tego badania wklejone w pamiatkowy album…Według usg 6t +1 d a według ostatniej miesiączki 6t+3d
25dpt mam dzisiaj
Ja za jakieś 1,5 miesiąca max 2Czyli mamy Krokusa i BliskoDo juz prawie na finiszu, an Ada i Kaja zaczely? Ktos sie szykuje do transferu?