Wesoła_Aga
Fanka BB :)
za tydzień idę i powinno już być widać pęcherzyk...
cały czas w to nie wierze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zanim się obejrzysz ten pęcherzyk będzie Ci pyskowałza tydzień idę i powinno już być widać pęcherzyk...
Jakie miałaś objawy przed testem?za tydzień idę i powinno już być widać pęcherzyk...
robiłam tylko betę tak jak zalecała klinika....Jakie miałaś objawy przed testem?
A miałaś bóle typowo okresowe?robiłam tylko betę tak jak zalecała klinika....
z objawów to tylko takie wrażenie jakby ci ktoś książke - coś ciężkiego położył na nadbrzusze... i do tej pory to mam
Nie. Jeden wieczór ale to z 20 min może trwało, więc raczej nie przykuwałam do tego uwagi.A miałaś bóle typowo okresowe?
Wiesz co jedyne co mi przychodzi do głowy to leukoplakia sromu, to są mniej więcej takie zmiany, nie dają objawów a przyczyną mogą być zmiany hormonalne. Zwykle są łagodne ale ponieważ są uznawane za stan przednowotworowy to należy je pokazać lekarzowi i obserwować. Oczywiście ja tylko gdybam bo tego nie widziałam i może to być coś innego. Jednak pokaz je ginekologowi.Mam do was trochę inne pytanie
Ostatnio zauważyłam z lewej strony miejsc intymnych przy wargach sromowych białe plamy , przypominające takie coś jak plamy bielactwa, na które nie choruję
To mnie nie boli i nie swędzi
Wiem że muszę się wybrać do lekarzaWiesz co jedyne co mi przychodzi do głowy to leukoplakia sromu, to są mniej więcej takie zmiany, nie dają objawów a przyczyną mogą być zmiany hormonalne. Zwykle są łagodne ale ponieważ są uznawane za stan przednowotworowy to należy je pokazać lekarzowi i obserwować. Oczywiście ja tylko gdybam bo tego nie widziałam i może to być coś innego. Jednak pokaz je ginekologowi.
Wiem że muszę się wybrać do lekarza
Jak nie urok to s.....
Leczy się to jakoś?