Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, a dziekuję, blonnik i woda w ilosciach hurtowych ... ciut lepeij. Za 10 dni mam wizytę, to maluszek moze juz bedzie mial z 1,5 kg. Tak obstawiam:-) A jak Wy sie macie? Anna nadal krzykliwa?Werka jak się czujecie? Kiedy termin? Imię jest?
A kiedy planowo rodzisz? Masz wskazania do cc czy idziesz dołem? Anka ma teraz biegunkę dla odmiany po wcześniejszych zaparciach. Dziś zrobiłyśmy sobie pierwsze selfie teraz dziewczynki chyba rodzą się z umiejętnością zrobienia „dziubka”hej, a dziekuję, blonnik i woda w ilosciach hurtowych ... ciut lepeij. Za 10 dni mam wizytę, to maluszek moze juz bedzie mial z 1,5 kg. Tak obstawiam:-) A jak Wy sie macie? Anna nadal krzykliwa?
Imię... hmmm brak, jakby byla dziewczynka to nie byloby problemu- Weronika haha ale chlopak to juz problem :-)
Oj przykro mi bardzo mam nadzieje ze będąc weteranką w tym temacie i znając statystyki nie poddasz się tylko walczycie dalej. Trzymam kciuki z całej siły !U mnie niestety beta zero. Byłam przygotowana jak nigdy, zarodek przebadany.
A kiedy planowo rodzisz? Masz wskazania do cc czy idziesz dołem? Anka ma teraz biegunkę dla odmiany po wcześniejszych zaparciach. Dziś zrobiłyśmy sobie pierwsze selfie teraz dziewczynki chyba rodzą się z umiejętnością zrobienia „dziubka
Urocze zdjęcie!! mala juz nie taka mala :-) slodkie policzki!A kiedy planowo rodzisz? Masz wskazania do cc czy idziesz dołem? Anka ma teraz biegunkę dla odmiany po wcześniejszych zaparciach. Dziś zrobiłyśmy sobie pierwsze selfie teraz dziewczynki chyba rodzą się z umiejętnością zrobienia „dziubka”
Mamy tylko jeszcze jedna szanse. Potem zamykamy temat definitywnieOj przykro mi bardzo mam nadzieje ze będąc weteranką w tym temacie i znając statystyki nie poddasz się tylko walczycie dalej. Trzymam kciuki z całej siły !
Rozumiem, masz już maluszka i na nim się skupicie. Dla mnie temat drugiego dziecka tez jest zamknięty, Ania to był 10 transfer i nie mam już ani siły ani środków ani tez wieku żeby starać się o rodzeństwo. A ona rośnie zdecydowanie za szybko…Mamy tylko jeszcze jedna szanse. Potem zamykamy temat definitywnie