Podziwiam. Ja kończę na drugiej procedurzeProcedur. Transferów miałam 13.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam. Ja kończę na drugiej procedurzeProcedur. Transferów miałam 13.
Długo nie umiałam się pogodzić, że nie będę mieć dziecka ze swojej komórki. Próbowałam wszystkiego. Miałam mnóstwo obaw przed KD. Teraz jak patrzę wstecz to się tylko z tego śmieję, a jedno czego naprawdę żałuję, że zdecydowałam się na KD tak późno. O tych kilka lat krócej będę na tym świecie z moim dzieckiem i o tych kilka lat dłużej przeżywałam traumę niepłodności, nieudanych transferów itp.Podziwiam. Ja kończę na drugiej procedurze
Dziękuję43. Ciążę straciłam w 2 trymestrze. Potem zmiana kliniki i nowa dawczyni. Miałam 44 lata - mam córkę. Potem (ta sama dawczyni) nieudany transfer. Teraz mam 46 lat, ostatni zarodek z tej samej dawczyni - jestem znów w ciąży.
Cześć. Podzielam to co napisała Melapola. Zrobiłabym przynajmniej jedną procedurę na własnych komórkach z badaniem genetycznym zarodków. Dla spokojnej głowy. Oczywiście przy założeniu, że AMH masz "sensowne" i będzie na czym pracować. Byłaś na jakimś monitoringu? Ile masz średnio pęcherzyków antralnych w cykl
Nie zrobiłabym więcej niż 1 lub 2 procedur na własnych, przy tym wyniku. Ja antralnych pęcherzyków miałam 11-12. Nasienie ok. A się nie udałoMiałam jedno badanie USG. Podczas ostatniej wizyty. Było 5 pęcherzyków.