reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
tak muszę zrobić, chociaż myślę, czy nie zadzwonić do kliniki i nie powiedzieć, ze czekam na cykl transfrowy i nagle dostałam krawwienia i czy mnie przyjmą na usg...W takim razie chyba pozostaje zaufać lekarzowi
amusedxxx
zrób tak dla własnej spokojnej głowy!tak muszę zrobić, chociaż myślę, czy nie zadzwonić do kliniki i nie powiedzieć, ze czekam na cykl transfrowy i nagle dostałam krawwienia i czy mnie przyjmą na usg...
fckathy
Ja tak samo. Jak się chociaż z jednym uda to będzie wystarczająco, chociaż marzę o 3.Pewnie masz rację, czasami i marzenia trzeba odłożyć na bok. Ja o prostu zawsze chciałam mieć więcej niż jedno dziecko, w obecnym wieku i problemami z posiadaniem chociaż jednego wiem, że raczej nie zdecyduję się próbować dalej gdyby się udało teraz.
Będę najszczęśliwszą kobietą na świecie jak będę mamą chociaż jednego.
NataliaNatka
Aktywna w BB
Trzymam kciuki... i ja tam coś widzę!Spadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszka oby to był dobry znak
reklama
fckathy
Ta jak w niepewności i stresie trzyma człowieka nad ranemSpadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszka oby to był dobry znak
Jest wyraźne, niech się teraz trzyma mocno prze 9 mcy!!!