Motylkowa!
Fanka BB :)
O jaaa <3 widzę, widzę! 4 dpt takie krechy? Wow!Coś się zaczyna dziać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaa <3 widzę, widzę! 4 dpt takie krechy? Wow!Coś się zaczyna dziać
może bliźniaki żeby nadrobić ten jeden stracony zarodekO jaaa <3 widzę, widzę! 4 dpt takie krechy? Wow!
Paka easy @ home przecież nie może stać bez celuSzczerze to cały ten cykl byłam przekonana, że tym razem się w ogóle nie uda i że beta nie ruszy. Cieszę się, że się myliłam ale na krew pójdę dopiero do kliniki za tydzień tak jak mi wyznaczyli. Stwierdziłam, że nic to nie zmieni jeśli będę się kłuć co dwa dni teraz. Ale siusiac na testy będę codziennie namiętnie, jeszcze będziecie miały dosyć mojego spamu
zamówiłam 20, ciekawe kiedy mi zabrakniePaka easy @ home przecież nie może stać bez celu
Możesz też przebadać materiał poronny przez stronę TestDNA - z tego co wiem to można zamówić kuriera do szpitala który odbierze wszystko. Jeśli uda się zbadać płeć dziecka to przysługuje Ci skrócony macierzyński (po uregulowaniu odpowiednich formalności). Polecam stronę na której znajdziesz dużo przydatnych informacji o poronieniu i przysługujących prawach: https://siostryronie.pl/wp-content/...sets/files/krotka-instrukcja-o-poronieniu.pdfDziewczyny jak to ten na górze za nas decyduje zobaczcie zdecydowaliśmy z mężem że badamy genetycznie już z lekarzem ustalone że materiał zabezpieczy bo będzie łyżeczkowanie bo nic a nic nie ruszyło nawet krwawienie się zatrzymało i kazał iść na dół zapłacić i pani w okienku że nie mogą mi zrobić tego badania bo materiał dojdzie za późno do Warszawy a w weekendy laboratorium nie pracuje a materiał nie może mieć więcej niż 48 h niestety będzie bez badania tak chciał ten na górze i niech tak będzie czekam na zabieg po zabiegu za dwa tyg mam się wstawić na kontroli w klinice
Takich paskowych fotorelacji to my nigdy nie będziemy miały dosyć <3Szczerze to cały ten cykl byłam przekonana, że tym razem się w ogóle nie uda i że beta nie ruszy. Cieszę się, że się myliłam ale na krew pójdę dopiero do kliniki za tydzień tak jak mi wyznaczyli. Stwierdziłam, że nic to nie zmieni jeśli będę się kłuć co dwa dni teraz. Ale siusiac na testy będę codziennie namiętnie, jeszcze będziecie miały dosyć mojego spamu
Nie zabraknie, za tydzień beta, potem powtórka, a potem już usg. 10 zużyjeszzamówiłam 20, ciekawe kiedy mi zabraknie
nie znasz moich możliwościNie zabraknie, za tydzień beta, potem powtórka, a potem już usg. 10 zużyjesz
Zaraz w kolejnym cyklu. Uznałam, że może moje ciało nauczyło się co to beta i ciąża (wcześniej nigdy nic nie ruszyło) i trzeba iść za ciosem. Gdyby drugi transfer się nie udał, był plan na dalszą diagnostykę.Po jakim czasie od ciąży biochemicznej podeszłam do drugiego transferu ?