reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Pewnie masz rację, czasami i marzenia trzeba odłożyć na bok. Ja o prostu zawsze chciałam mieć więcej niż jedno dziecko, w obecnym wieku i problemami z posiadaniem chociaż jednego wiem, że raczej nie zdecyduję się próbować dalej gdyby się udało teraz.
Będę najszczęśliwszą kobietą na świecie jak będę mamą chociaż jednego.
Ja tak samo. Jak się chociaż z jednym uda to będzie wystarczająco, chociaż marzę o 3.

Znając życie do jutra już nie będzie śladu i tyle z tego bedzie :D Zobaczę, jak się bedzie utrzymywać to zadzwonię, a jak to tylko jednorazowa akcja to dam se spokój...

Coś się zaczyna dziać 🥹

Załączniki

• IMG_9863.jpeg
    IMG_9863.jpeg
    163,8 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Spadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszka 🙈 oby to był dobry znak
Ta jak w niepewności i stresie trzyma człowieka nad ranem 😜

Jest wyraźne, niech się teraz trzyma mocno prze 9 mcy!!!

Do góry