reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
Pamiętaj, że ciąża bliźniacza niezależnie od jej przebiegu, uważana jest za powikłaną. Nie każdy ginekolog będzie chciał ją prowadzić, nie w każdym szpitalu przyjmą poród.

reklama
Coś się zaczyna dziać 🥹
Spadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszka 🙈 oby to był dobry znak
Widać widać 😍❤️

Trochę tu jestem u Was na tej grupie taką stalkerką 😅 ale niesamowicie mocno trzymam kciuki za Was wszystkie, zwłaszcza kreskowiczki 🥹🤞🏻 i też nie ukrywam podczytuje bo z tyłu głowy wiem, że czeka mnie to samo, ale na razie wracam do siebie po łyżeczkowaniu

Edit: ej ej, bez smuteczków ❤️ cieszę się, że mamy jakiś plan działania na przyszłość i możliwości (o ile się nie skończą środki), a te 2 tygodnie po pozytywnym teście były dla mnie pełne szczęścia i nadziei i tego się trzymam, mimo, że koniec był jaki był

Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
Znajoma za granicą miała podane dwa zarodki, jeden się podzielił i urodziła trojaczki :)

Dziewczyny w ciąży - jaki macie protokół schodzenia z proga i estrofemu?
Znając moje szczęście to będę to wszystko łykać do 38tc :D
a tak poważnie to do końca pierwszego trymestru z racji krwiaka z niczego nie schodzimy, dostałam jeszcze więcej progesteronu. No i w sumie chyba dobrze,
Bo krwiak się pięknie wchłania.

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Dzisiaj 3 DC, wczoraj zaczęłam letrozol, pod koniec przyszłego tygodnia mam wizytę na USG zobaczymy jak będzie. Boje się tego drugiego transferu, boje się znowu niepowodzenia 😓

Do góry