raisonnablement
Fanka BB :)
U mnie poniżej 1Ktoś wie może do jakiego poziomu proga robia świeży transfer ? Bo coś czuje ze lekarka aby mnie nie denerwować specjalnie mi nie powiedziała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie poniżej 1Ktoś wie może do jakiego poziomu proga robia świeży transfer ? Bo coś czuje ze lekarka aby mnie nie denerwować specjalnie mi nie powiedziała
Hejka, wtrącę się, bo sama weszłam w ten link. Proton Labs wydaje się całkiem spoko i jakbym sama miała się decydować na coś, co tam wyskakuje, to bym wybrała od nich Obecnie zastanawiam się czy nie spróbować z ich resweratrolem, bo mam w zaleceniach żeby wprowadzić i jestem właśnie w trakcie wyboru.Właśnie tylko te mi wyskakują ale żadna z firm nie jest mi znana. Widzę że kiedy miało to Yango, swanson ale wycofali.
Też mam resveratol w dużej dawce i tu chyba zdecyduję się na now foods.Hejka, wtrącę się, bo sama weszłam w ten link. Proton Labs wydaje się całkiem spoko i jakbym sama miała się decydować na coś, co tam wyskakuje, to bym wybrała od nich Obecnie zastanawiam się czy nie spróbować z ich resweratrolem, bo mam w zaleceniach żeby wprowadzić i jestem właśnie w trakcie wyboru.
W zasadzie nie, sama na nich trafiłam robiąc research przed zakupem suplementów. Ale poczytałam trochę o różnicach między ich produktami a innych (np. dot. formy składników), sprawdziłam że mają te dodatkowe badania jakościowe, trochę opinii i wydają się całkiem sensowni. Oczywiście trzeba brać pod uwagę, że musi być w tym trochę marketingu (a niektóre firmy mają naprawdę dobrych ludzi od tego), ale mam nadzieję że to nie tylko na pokaz Z tych wszystkich, które wyskakują przy NMN jakoś wzbudzają najwięcej zaufania. Ale może warto poczytać czy to NMNH to nie jest coś bardzo zbliżonego i wtedy rozważałabym też Kenay (teraz łykam od nich ubichinol).Też mam resveratol w dużej dawce i tu chyba zdecyduję się na now foods.
Słyszałaś już wcześniej o tej marce -Proton Labs ?
Szlag by to trochę mentalnie byłam na to przygotowana ale zawsze jakoś przykroU mnie poniżej 1
To chyba zależy od lekarza i kliniki. Ja miałam proga 2 i 2 lekarzy mi mówiło, że to nie jest przeciwwskazaniem do transferu. Pytanie ile masz zarodków? Jeśli więcej niż 1 to sama miałam zamiar podchodzić, jeśli miałabym 1 to bym przekładała. Musisz przegadać temat ze swoim gin.Szlag by to trochę mentalnie byłam na to przygotowana ale zawsze jakoś przykro
Wiadomo, że łatwiej wszystko za jednym razem, ale ja teraz przy drugiej stymulacji od razu powiedziałam lekarzowi, że nie chce świeżego transferu, chce dojść do siebie po punkcji i się zregenerowaćSzlag by to trochę mentalnie byłam na to przygotowana ale zawsze jakoś przykro
A nie chcesz dodać też statusów z dłuższymi sukcesami? Fajnie byłoby wiedzieć ilu dziewczynom się udało, bo można się już pogubić niestety niektóre bety się zatrzymująCześć dziewczyny. Mnie na forum ostatnio mało bo kompletnie nie mam do tego głowy i weny. Nie jestem niestety na bieżąco z wątkiem.
Wrzucam kalendarz, proszę zaktualizujcie swoje statusy i ja ogarnę ten kalendarz.
Mam nadzieję, ze mi wybaczycie, że nie jestem na bieżąco.
Kalendarz:
Czekają na kwalifikację / czekają na stymulację / czekają na wizytę:
@LadyCaro - kwalifikacja 19.08
@fckathy - kwalifikacja 8.08
@Izuu007 rozpoczęcie stymulacji 16.08
@raisonnablement
W trakcie stymulacji:
@wrobelmm
@Gosia0132
Czekają na transfer:
@QueenK - transfer w sieprniu
@Lea2022 - transfer na koniec sierpnia