reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mój lekarz jeszcze idzie od września na urlop 😂🙈 a jak liczyłaś tygodnie ciazy ? Od ostatniego okresu ?
Oczywiście :-) Chociaż transfer miałam ustawiony sztucznie, więc trochę należało dni skorygować.
Ja miałam pierwszą betę w 15dpt, także wiesz ;-) Cierpliwość - ważna cecha :p
W mojej klinice po drugim transferze przewidziano pierwsze USG właśnie w okolicach 9+3, ale poszłam gdzieś indziej wcześniej, bo miałam plamienia + chciałam konkretnego potwierdzenia na urodziny mojego męża ;-)

reklama
Oczywiście :-) Chociaż transfer miałam ustawiony sztucznie, więc trochę należało dni skorygować.
Ja miałam pierwszą betę w 15dpt, także wiesz ;-) Cierpliwość - ważna cecha :p
W mojej klinice po drugim transferze przewidziano pierwsze USG właśnie w okolicach 9+3, ale poszłam gdzieś indziej wcześniej, bo miałam plamienia + chciałam konkretnego potwierdzenia na urodziny mojego męża ;-)
Mi powiedzieli w klinice że mogę się umawiać po 18 więc skorzystałam z pierwszego wolnego terminu 😂 ja bym chyba nie wytrzyma do 15 dpt z beta 😜 z ciekawości ile wynosiła Twoja beta ?

Mi powiedzieli w klinice że mogę się umawiać po 18 więc skorzystałam z pierwszego wolnego terminu 😂 ja bym chyba nie wytrzyma do 15 dpt z beta 😜 z ciekawości ile wynosiła Twoja beta ?
W tym 15 dniu ponad 2000. Ale poszłam 2 dni wcześniej również, było ok. 900.
Pierwsze USG w 4+5, był tylko pęcherzyk. Potem 6+3 - zarodek 6mm z serduszkiem.
W pierwszej ciąży były 3mm i serce na tym samym etapie, ale ciąża nie przetrwała.

Cześć dziewczyny. Mnie na forum ostatnio mało bo kompletnie nie mam do tego głowy i weny. Nie jestem niestety na bieżąco z wątkiem.
Wrzucam kalendarz, proszę zaktualizujcie swoje statusy i ja ogarnę ten kalendarz.
Mam nadzieję, ze mi wybaczycie, że nie jestem na bieżąco.

Kalendarz:

Czekają na kwalifikację / czekają na stymulację / czekają na wizytę:
@LadyCaro - kwalifikacja 19.08
@fckathy - kwalifikacja 8.08
@Izuu007 rozpoczęcie stymulacji 16.08
@raisonnablement

W trakcie stymulacji:
@wrobelmm
@Gosia0132

Czekają na transfer:
@QueenK - transfer w sieprniu
@Lea2022 - transfer na koniec sierpnia
@Motylkowa!
@Asiur93
@Martuska.
@Aileen31
@amusedxxx
@Astkamisia
@Emily0308 - transfer ok. 14.08
@annn1

Po transferze, czekamy na pozytywną betę ❤️❤️:
@Orchidea93
po transferze 16.08 :)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja na urlopie ale spędzam go w domu, bo mój mąż w pracy. Jakiś dołek złapałam, bo zobaczyłam że para która była z nami na niepłodnościowych warsztatach jest w ciąży. I z jednej strony daje to nadzieję, a z drugiej czuje się jakbym dostała kopa w brzuch. 😥

Do góry