reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mój lekarz jeszcze idzie od września na urlop 😂🙈 a jak liczyłaś tygodnie ciazy ? Od ostatniego okresu ?
Oczywiście :-) Chociaż transfer miałam ustawiony sztucznie, więc trochę należało dni skorygować.
Ja miałam pierwszą betę w 15dpt, także wiesz ;-) Cierpliwość - ważna cecha :p
W mojej klinice po drugim transferze przewidziano pierwsze USG właśnie w okolicach 9+3, ale poszłam gdzieś indziej wcześniej, bo miałam plamienia + chciałam konkretnego potwierdzenia na urodziny mojego męża ;-)

reklama
Oczywiście :-) Chociaż transfer miałam ustawiony sztucznie, więc trochę należało dni skorygować.
Ja miałam pierwszą betę w 15dpt, także wiesz ;-) Cierpliwość - ważna cecha :p
W mojej klinice po drugim transferze przewidziano pierwsze USG właśnie w okolicach 9+3, ale poszłam gdzieś indziej wcześniej, bo miałam plamienia + chciałam konkretnego potwierdzenia na urodziny mojego męża ;-)
Mi powiedzieli w klinice że mogę się umawiać po 18 więc skorzystałam z pierwszego wolnego terminu 😂 ja bym chyba nie wytrzyma do 15 dpt z beta 😜 z ciekawości ile wynosiła Twoja beta ?

Mi powiedzieli w klinice że mogę się umawiać po 18 więc skorzystałam z pierwszego wolnego terminu 😂 ja bym chyba nie wytrzyma do 15 dpt z beta 😜 z ciekawości ile wynosiła Twoja beta ?
W tym 15 dniu ponad 2000. Ale poszłam 2 dni wcześniej również, było ok. 900.
Pierwsze USG w 4+5, był tylko pęcherzyk. Potem 6+3 - zarodek 6mm z serduszkiem.
W pierwszej ciąży były 3mm i serce na tym samym etapie, ale ciąża nie przetrwała.

Cześć dziewczyny. Mnie na forum ostatnio mało bo kompletnie nie mam do tego głowy i weny. Nie jestem niestety na bieżąco z wątkiem.
Wrzucam kalendarz, proszę zaktualizujcie swoje statusy i ja ogarnę ten kalendarz.
Mam nadzieję, ze mi wybaczycie, że nie jestem na bieżąco.

Kalendarz:

Czekają na kwalifikację / czekają na stymulację / czekają na wizytę:
@LadyCaro - kwalifikacja 19.08
@fckathy - kwalifikacja 8.08
@Izuu007 rozpoczęcie stymulacji 16.08
@raisonnablement

W trakcie stymulacji:
@wrobelmm
@Gosia0132

Czekają na transfer:
@QueenK - transfer w sieprniu
@Lea2022 - transfer na koniec sierpnia
@Motylkowa!
@Asiur93
@Martuska.
@Aileen31
@amusedxxx
@Astkamisia
@Emily0308 - transfer ok. 14.08
@annn1

Po transferze, czekamy na pozytywną betę ❤️❤️:
@Orchidea93
po transferze 16.08 :)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja na urlopie ale spędzam go w domu, bo mój mąż w pracy. Jakiś dołek złapałam, bo zobaczyłam że para która była z nami na niepłodnościowych warsztatach jest w ciąży. I z jednej strony daje to nadzieję, a z drugiej czuje się jakbym dostała kopa w brzuch. 😥

Do góry