reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?

reklama
ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?
Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)

Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)
tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.

tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.
u mnie w 7 dc i 6 dniu stymulacji było widać 8 sporych pęcherzyków na prawym jajniku i 1 na lewym i w dodatkowo 3 maleńkie. Ale to chyba rzeczywiście mocno od organizmu zależy, więc ja bym się na nic nie nastawiała

Jak ty to robisz? Rozwalasz jakoś tą ampulkostrzykawe? ja mam jutro do podania 2/3 dawki i właśnie założyłam że po prostu wstrzykuję część a reszta idzie do kosza….
wyjęłam tłok całkowicie, nałożyłam na insulinowke długą igłę i wszystko wciągnęłam, a potem sobie w miarę po równo rozkładałam na jeszcze dwie insulinowki 😅

reklama
to wszystko zależy od lekarza mi jedna dawała płatność 100% nie wiem wszystkiego się bała nawet dać l4 a druga sama z siebie ryczałt odrazu
Kurczę ja normalnie płaciłam za to w ciąży a mi koleżanka mówi że ona luteinę w ciąży ma za darmo. Teraz będę cisnąć lekarzy

Do góry