reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdęej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?
LadyCaro
tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę
fckathy
u mnie w 7 dc i 6 dniu stymulacji było widać 8 sporych pęcherzyków na prawym jajniku i 1 na lewym i w dodatkowo 3 maleńkie. Ale to chyba rzeczywiście mocno od organizmu zależy, więc ja bym się na nic nie nastawiałatak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.
fckathy
absolutnie nie wiem, czemu dostałam ryczałt i jak jest już w ciazy.A od czego to zależy? W ciąży też powinien być na ryczałt?
amusedxxx
wyjęłam tłok całkowicie, nałożyłam na insulinowke długą igłę i wszystko wciągnęłam, a potem sobie w miarę po równo rozkładałam na jeszcze dwie insulinowkiJak ty to robisz? Rozwalasz jakoś tą ampulkostrzykawe? ja mam jutro do podania 2/3 dawki i właśnie założyłam że po prostu wstrzykuję część a reszta idzie do kosza….
wrobelmm
Widocznie lekarz założył, że Twoja ciąża, to pewnik i tak Cię już traktuje ;Dabsolutnie nie wiem, czemu dostałam ryczałt i jak jest już w ciazy.
Deess.
to wszystko zależy od lekarza mi jedna dawała płatność 100% nie wiem wszystkiego się bała nawet dać l4 a druga sama z siebie ryczałt odrazuabsolutnie nie wiem, czemu dostałam ryczałt i jak jest już w ciazy.
reklama
Devin
Kurczę ja normalnie płaciłam za to w ciąży a mi koleżanka mówi że ona luteinę w ciąży ma za darmo. Teraz będę cisnąć lekarzyto wszystko zależy od lekarza mi jedna dawała płatność 100% nie wiem wszystkiego się bała nawet dać l4 a druga sama z siebie ryczałt odrazu