reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?

reklama
ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?
Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)

Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)
tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.

tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.
u mnie w 7 dc i 6 dniu stymulacji było widać 8 sporych pęcherzyków na prawym jajniku i 1 na lewym i w dodatkowo 3 maleńkie. Ale to chyba rzeczywiście mocno od organizmu zależy, więc ja bym się na nic nie nastawiała

Jak ty to robisz? Rozwalasz jakoś tą ampulkostrzykawe? ja mam jutro do podania 2/3 dawki i właśnie założyłam że po prostu wstrzykuję część a reszta idzie do kosza….
wyjęłam tłok całkowicie, nałożyłam na insulinowke długą igłę i wszystko wciągnęłam, a potem sobie w miarę po równo rozkładałam na jeszcze dwie insulinowki 😅

reklama
to wszystko zależy od lekarza mi jedna dawała płatność 100% nie wiem wszystkiego się bała nawet dać l4 a druga sama z siebie ryczałt odrazu
Kurczę ja normalnie płaciłam za to w ciąży a mi koleżanka mówi że ona luteinę w ciąży ma za darmo. Teraz będę cisnąć lekarzy

Do góry