reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mi wczoraj zaczął się okres i jestem po następnej wizycie - aktualnie stan bez zmian - ciałko żółte i dwa niepęknięte pęcherzyki są widoczne na jednym i drugim jajniku, jedynie endometrium jest cieńsze. Teraz zmniejszamy dawkę estrofemu i w poniedziałek kolejne usg 😅

Ale nie ma tego złego - przynajmniej mogę w sobotę, ze spokojem, podejść do przedurlopowych szczepień 😁

reklama
Ej a tak z ciekawości: ja mam daleko klinikę, więc dosytaję zwolnienia lekarskie na wizyty. A co jeśli np po powrocie z wizyty, mimo zwolnienia zaloguje się zdalnie do pracy? Nie wolno tak?

Ej a tak z ciekawości: ja mam daleko klinikę, więc dosytaję zwolnienia lekarskie na wizyty. A co jeśli np po powrocie z wizyty, mimo zwolnienia zaloguje się zdalnie do pracy? Nie wolno tak?
w dniu zwolnienia nie możesz świadczyć pracy, jakby ktoś to wyłapał to mogłabyś mieć problemy :( Zalogować się żeby napisać mejla do przełożonego ze masz L4 i ustawić sobie zwrotkę to jeszcze ujdzie :)

reklama
Do góry