raisonnablement
Fanka BB :)
Dziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dostałam dziewiątego dnia po punkcji jużDziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Ja dostalam w 5Dziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Każda z nas, na początku tej drogi, jest zagubiona. Pamiętaj, że nie ma głupich pytań i jesteśmy tu po to, żeby każdej z nas łatwiej było przejść ten (bardzo obciążający zarówno fizycznie jak i psychicznie) procesHej wszystkim, przycupnę w tym temacie jeżeli pozwolicie, bo od września też ruszamy z IVF - zostaliśmy zakwalifikowani do programu w ubiegłym tygodniu, robimy badania, czekam na pierwsze USG za tydzień i potem od następnego cyklu zaczynamy stymulację. Czuję się trochę zagubiona w tym wszystkim (zwłaszcza jak poczytałam Wasze posty), ale zaczynam myśleć, że to dobry krok.
Ja dostalam w 5
O to mam nadzieję, że też przyjdzie szybciej niż za dwa tygodnieja dostałam dziewiątego dnia po punkcji już
ja mam. Nie mam czasu poleżeć więc aplikuję i dalej chodzę ale zawsze stosuję wtedy wkładki bo strasznie się "ciapie"Która tutaj brała cyclogest? Nigdy nie przyjmowałam żadnych leków dopochwowo, to nie mam doświadczenia. Po zaaplikowaniu trzeba poleżeć? Rozpuszcza się to ładnie?
Ja 10 dnia poDziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Robię dokładnie tak samoJa biorę rano i wieczorem. Teoretycznie w ciągu 15 min powinien się wchłaniać ale mi zawsze wypływał dla tego teraz wstaje godzinę wcześniej, aplikuje i idę spać na tą godzinę a wieczorem przed samym spaniem
Musisz sama przetestować. To że będzie wypływać to nie znaczy że się nie wchłania. Lekarz mi mówił żeby tym się nie przejmować. Gorzej jak właśnie nie rozpuści się prawie w ogóle i będzie wyjeżdżać tak jak u mnie gdybyś miała taki problem to na wieczór przygotuj sobie i rano zanim wstaniesz możesz w łóżku zaaplikować.No na noc to wiadomo, ja będę miała 2x dziennie więc jeszcze rano