Hej!
Beta już by Ci dzisiaj wyszla, wiem ze klinika chce betę 10 dpt ale dla siebie możesz zrobić jutro
reklama
Ehh… chyba jutro zrobię w takim razie, ale nie wiem czy jestem na to gotowaHej!
Beta już by Ci dzisiaj wyszla, wiem ze klinika chce betę 10 dpt ale dla siebie możesz zrobić jutro
amusedxxx
Fanka BB :)
Wskakuje na falę pozytywów i liczę na następne dwie kreski ale już na ciążowymI co teraz?
A tak poważnie to czuję się tylko przeziębiona, kichaczka, smarkanie i gardło, a zrobiłam test tylko dlatego, że się okazało że dziewczyna mojego brata złapała covida. A miałam nad morze jechać jutro
Devin
To Cię nie ominie, ja akurat wolę zrobić szybko i wiedzieć odrazuBoże, boję się okrutnie tego
Devin
Będzie dobrze, 3 mam kciukiEhh… chyba jutro zrobię w takim razie, ale nie wiem czy jestem na to gotowa
A Ciebie kiedy to czeka? Czy już po?To Cię nie ominie, ja akurat wolę zrobić szybko i wiedzieć odrazu
Devin
Pewnie jak powiesz lekarzowi to nie dopuści do transferu w tym cyklu?czy nie będziesz go informowc?Wskakuje na falę pozytywów i liczę na następne dwie kreski ale już na ciążowym
A tak poważnie to czuję się tylko przeziębiona, kichaczka, smarkanie i gardło, a zrobiłam test tylko dlatego, że się okazało że dziewczyna mojego brata złapała covida. A miałam nad morze jechać jutro
amusedxxx
W sumie to nawet nie pomyślałam żeby informować wizyta dopiero za 10-13 dni to i tak już będzie ok, więc myślę że nie byłoby sensu przekładać bo do transferu przecież nie ma znieczulenia itp jak do punkcji. Tak na dobrą sprawę mogłabym nawet nie wiedzieć że mam covida tylko lekkie przeziębieniePewnie jak powiesz lekarzowi to nie dopuści do transferu w tym cyklu?czy nie będziesz go informowc?
amusedxxx
W ogóle poszłam do apteki po estrofem i tak mi było głupio kupować test na covid, bez żadnej maseczki itp, ale jak podeszłam do lady to mi przeszło bo farmaceutka była bardziej przeziębiona niż ja i jej jak widać nie przeszkadzało obsługiwanie ludzi mimo że może ich zarażać
reklama
Devin
No masz rację też bym tak dobrego podeszła w sumie nawet nigdy nie robiłam testu na covidaW sumie to nawet nie pomyślałam żeby informować wizyta dopiero za 10-13 dni to i tak już będzie ok, więc myślę że nie byłoby sensu przekładać bo do transferu przecież nie ma znieczulenia itp jak do punkcji. Tak na dobrą sprawę mogłabym nawet nie wiedzieć że mam covida tylko lekkie przeziębienie
Czyli otwierasz czerwcowe mamy